Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κώτσιος: Είναι η 1η φορά που οι συνάδελφοι στη Γ.Σ. ΣΥΕΤΕ στην Εθνική, ενέκριναν με ισχνή πλειοψηφία τα πεπραγμένα αυτού του Προεδρείου – Φιάσκο

Κώτσιος: Είναι η 1η φορά που οι συνάδελφοι στη Γ.Σ. ΣΥΕΤΕ στην Εθνική, ενέκριναν με ισχνή πλειοψηφία τα πεπραγμένα αυτού του Προεδρείου – Φιάσκο
ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ ψήφισαν υπέρ του Διοικητικού Απολογισμού. Κατά του Απολογισμού, ψήφισαν οι δύο παρατάξεις που είναι εκτός Προεδρείου (ΜΠΡΟΣΤΑ, Πρόταση Προοπτικής) καθώς και οι δύο παρατάξεις που συμμετέχουν σε αυτό το Προεδρείο (ΔΑΣ, ΕΝΙΑΙΑ).

Ο Αθανάσιος Κώτσιος, Γενικός σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανανεωτικής Κίνησης " ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ " με δελτίο τύπου ενημερώνει τους συναδέλφους τραπεζοϋπαλλήλους για τις εξελίξεις στην Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ που διεξήχθη στην Αθήνα με τη συμμετοχή 750 συναδέλφων μελών του ΣΥΕΤΕ.

ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ.
ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ ψήφισαν υπέρ του Διοικητικού Απολογισμού. Κατά του Απολογισμού, ψήφισαν οι δύο παρατάξεις που είναι εκτός Προεδρείου (ΜΠΡΟΣΤΑ, Πρόταση Προοπτικής) καθώς και οι δύο παρατάξεις που συμμετέχουν σε αυτό το Προεδρείο (ΔΑΣ, ΕΝΙΑΙΑ).

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΙΣΧΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (60%-40%) ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ

Αυτή είναι η αλήθεια, παρά την αγωνιώδη προσπάθεια που γίνεται σε επικοινωνιακό επίπεδο από ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ να παρουσιαστεί η πραγματικότητα αλλιώς. Είδαμε μάλιστα στα social media φωτογραφίες που αφορούσαν άλλη ψηφοφορία να εμφανίζονται ως ψηφοφορία του Διοικητικού Απολογισμού!  
Οι συνάδελφοι, πλέον, αντιδρούν ξεκάθαρα στη συνεχή απραξία και αφωνία ενός Προεδρείου - κομπάρσου και στέλνουν το μήνυμα της αλλαγής.
Η παρουσία των μελών του «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» στη Γ.Σ. του ΣΥΕΤΕ ήταν συγκροτημένη, συμπαγής, πολυπληθής και ισχυρή.  
Στον αντίποδα, οι ομιλητές των ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ μην έχοντας να πουν τίποτα στην ουσία για τον φτωχό απολογισμό του Προεδρείου, αναλώθηκαν σε όλη τη διάρκεια των ομιλιών τους σε προσωπικές επιθέσεις, ψέματα και λάσπη σε βάρος της ανανεωτικής μας κίνησης καθώς και σε βάρος του επικεφαλής μας. Δικαιολογημένα οι συνάδελφοι μας ρωτούσαν εάν στο τέλος θα ψηφίσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ή στον Διοικητικό Απολογισμό…
Το 1/10 αυτού του σφρίγους να έδειχναν απέναντι στη Διοίκηση θα είχαν διασωθεί τα δικαιώματά μας.
Κατανοούμε βέβαια τους φόβους τους καθώς και την αγωνία τους να βλέπουν κάθε μέρα το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» να ενισχύεται από τους συναδέλφους, να δυναμώνει και να αποκτά τεράστια δυναμική.  
Έγινε ακόμη εμφανές στη Συνέλευση ότι κάποιοι δεν αντέχουν την πολιτική κριτική.
Εμείς, εστιάσαμε σε αυτήν και αναδείξαμε την τεράστια ανεπάρκεια του «έργου» του Προεδρείου και την ασυνέπεια μεταξύ των πράξεων και όσων είχαν υποσχεθεί στις εκλογές, οι παρατάξεις που το συγκροτούν.
Μας κάνει εντύπωση ότι με απύθμενο θράσος έγραψαν την επομένη ότι αυτό το Προεδρείο «δίνει μάχες καθημερινά με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να αισθάνονται ασφάλεια, σιγουριά και προοπτική»! Τόσο αποκομμένοι είναι από την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται καν την αβεβαιότητα και ανασφάλεια των συναδέλφων εξαιτίας αυτών που συμβαίνουν στην Τράπεζα. Με ευθύνη βέβαια αυτού του Προεδρείου του ΣΥΕΤΕ…

Συνάδελφοι,

Το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη θετική προγραμματική επιλογή. Τη μόνη διεκδικητική επιλογή.

Σήμερα μάλιστα είναι εδώ πιο ισχυρό από ποτέ καθώς μία ημέρα πριν από τη Γ.Σ., πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο του «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ». Με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από όλη την χώρα.  

Με την εκλογή των οργάνων μας προχωράμε πλέον με ορμή ΜΠΡΟΣΤΑ. Με τη δυναμική που μας δίνουν οι συνάδελφοι, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα. Με αλλαγή νοοτροπίας, με ανανέωση προσώπων, με ενεργοποίηση των περιφερειακών στελεχών, με δημοκρατική λειτουργία, είμαστε η ανερχόμενη δύναμη του ΣΥΕΤΕ που θα δώσει και πάλι στον ΣΥΕΤΕ το χαμένο του κύρος, την αίγλη και την αξιοπιστία του ώστε να αποτελέσει και πάλι ο ιστορικός μας Σύλλογος το αποκούμπι το συναδέλφων και το πραγματικό ανάχωμα στην συρρίκνωση των δικαιωμάτων μας.

Άλλωστε ένα από τα βασικά συμπεράσματα του Συνεδρίου μας είναι ότι για να γίνει αυτό χρειάζονται μάχες εμπροσθοφυλακής και όχι απραξία και αφωνία.

Τέλος λοιπόν στα ΛΟΓΙΑ, είναι ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Μόνο με διεκδικητικές ενέργειες ο Σύλλογός μας θα βγει ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ απέναντι στη Διοίκηση με στόχο ένα πραγματικά καλύτερο μέλλον για όλους τους συναδέλφους.

Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

www.bankingnews.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης