Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Lavipharm συμμετείχε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στηρίζοντας το MDA Ελλάς

tags :
H Lavipharm συμμετείχε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στηρίζοντας το MDA Ελλάς
Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπερίληψης απ’ όλους τους MDA Runners της Lavipharm

Για ακόμη μια χρονιά, η Lavipharm ενίσχυσε το έργο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς, με τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ως MDA Runners στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Με ενισχυμένο το αίσθημα του «ευ αγωνίζεσθαι», της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, οι εργαζόμενοι της Lavipharm μετέδωσαν και φέτος ένα ανθρώπινο μήνυμα αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και συμπερίληψης. Μαζί με άλλους MDA Runners, ως μια ομάδα, έτρεξαν για έναν κοινό στόχο: την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με ισότιμες ευκαιρίες συμμετοχής στον αθλητισμό για άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.
Η Lavipharm ήταν χορηγός της ομάδας των MDA Runners στη διαδρομή των 5χλμ και 10χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπου οι εργαζόμενοι συμμετείχαν εθελοντικά και δοκίμασαν τις αντοχές τους. Πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουν αποτέλεσαν τα μέλη του MDA Ελλάς όπου έτρεξαν με τα ειδικά αναπηρικά αμαξίδια. Ειδικά στη φετινή διαδρομή των 5χλμ, η ομάδα της Lavipharm συνόδευσε τη Δανάη από το MDA Ελλάς. Η συμμετοχή αυτών των ανθρώπων σε ένα δρομικό γεγονός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε τέτοια αθλητικά δρώμενα και πιστεύουν ότι δεν μπορούν. Γιατί «σημασία δεν έχει πώς τρέχεις … αλλά γιατί!».
Διαχρονικά, η Lavipharm στέκεται αρωγός σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Με τη συμμετοχή της για περισσότερο από μια δεκαετία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, υποστηρίζει ενεργά την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον κοινό σκοπό και την ομαδικότητα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους εργαζόμενους να ζήσουν τη μαγεία μιας αξέχαστης εμπειρίας συμμετοχής σε ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας. Ακόμα πιο σημαντικό, συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια του MDA Ελλάς για την εκστρατεία ενημέρωσης για τις νευρομυϊκές παθήσεις, αναδεικνύοντας με πράξεις αγάπης τη σημασία της ίσης προσβασιμότητας για όλους σε δράσεις, όπως οι αγώνες δρόμου, για τα άτομα με αναπηρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης