Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νοέμβριος στο Cosmote History HD με 2 νέες σειρές ντοκιμαντέρ & νέα επεισόδια της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου»

tags :
Νοέμβριος στο Cosmote History HD με 2 νέες σειρές ντοκιμαντέρ & νέα επεισόδια της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου»
Ο Νοέμβριος ξεκινά στο COSMOTE HISTORY με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ

To COSMOTE HISTORY καλωσορίζει τον Νοέμβριο με 2 νέες σειρές ντοκιμαντέρ σε παραγωγή και συμπαραγωγή COSMOTE TV, καθώς και 4 νέα επεισόδια από τη δημοφιλή εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου». Αμέσως μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, κάθε νέο επεισόδιο των σειρών θα είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV.

Οι πρεμιέρες του μήνα

Ο Νοέμβριος ξεκινά στο COSMOTE HISTORY με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Στρατηγική: Από τον Δούρειο Ίππο στην τεχνητή νοημοσύνη» (Τρίτη 1/11, 22.00). Με οδηγό τα έργα μεγάλων Ελλήνων ιστοριογράφων, η νέα παραγωγή της COSMOTE TV αναδεικνύει τη στρατηγική σκέψη πίσω από στρατιωτικές τακτικές, πολιτικές και διπλωματικούς χειρισμούς που εφαρμόστηκαν στον ελλαδικό χώρο ανά τους αιώνες. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1/11 στις 22.00 (COSMOTE HISTORY HD & επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV) και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.00.
Μέσα από το μηνιαίο αφιέρωμα του καναλιού θα γνωρίσουμε, ακόμη, τα οχήματα που πρωταγωνίστησαν στους πολέμους του 20ού αιώνα. Τζιπ, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, καταδρομικά αεροσκάφη που άφησαν το σημάδι τους στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, «αναβιώνουν» μέσα από τη νέα συμπαραγωγή της COSMOTE TV, «Ατσάλινη Ιστορία». Με αφετηρία την Κυριακή 6/11, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00.

Νέα επεισόδια της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου»

Η δημοφιλής εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου» επιστρέφει τον Νοέμβριο με 4 νέα επεισόδια. Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές θα «γνωρίσουν» τους διανοούμενους και τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1940. Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Τσαρούχης, Νίκος Καββαδίας, Γιώργος Θεοτοκάς, Γιώργος Σαραντάρης, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Διονύσης Παπαγιαννόπουλος «μπαίνουν στο μικροσκόπιο» της έρευνας του Χρίστου Βασιλόπουλου που αποκαλύπτει μία άλλη πτυχή της ιστορίας τους. Στα επόμενα επεισόδια του μήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκπομπής η δράση της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ). Τα νέα επεισόδια της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.00.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης