Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρωταγωνιστής και φέτος η Office Line στα Impact Bite Awards

Πρωταγωνιστής και φέτος η Office Line στα Impact Bite Awards
Με τέσσερα βραβεία σε τέσσερις δυναμικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς

Την ηγετική της θέση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων της χώρας, ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας, επιβεβαίωσε η Οffice Line, αποσπώντας τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, μια Gold και τρεις Βronze, στα Impact BITE Awards 2022, που διοργάνωσε η Boussias, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Μουσείο Οίνου. Με τις εν λόγω βραβεύσεις σε τέσσερις διαφορετικές κάθετες αγορές, η Office Line επισφραγίζει με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το ισχυρό αποτύπωμά της στην ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων, σε κάθε τομέα δραστηριοποίησης της ελληνικής οικονομίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οffice Line, κ. Παναγιώτης Κουρής, σχολίασε σχετικά: «Η Office Line κατακτώντας βραβεία σε τέσσερις επιμέρους τομείς, με υλοποιήσεις σε πελάτες από τέσσερις διαφορετικούς δυναμικούς και συνάμα κρίσιμους κλάδους της αγοράς, αποδεικνύει έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της να διασφαλίζει ένα επιτυχημένο Customer Journey των επιχειρήσεων στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ανεξαρτήτως κλάδου και πάντα στο πλαίσιο μιας customer first φιλοσοφίας. Για μία ακόμη χρονιά αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται η τεχνολογική καινοτομία που προάγει η εταιρεία μας και η έμπρακτη υιοθέτησή της από μεγάλους Οργανισμούς που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους κλάδους που δραστηριοποιούνται. Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός είναι πρωτίστως θέμα Ηγεσίας και Κουλτούρας. Όλοι εμείς στην Οffice Line, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ασφαλέστερο ταξίδι στις νέες υποδομές και υπηρεσίες Cloud, με εξατομικευμένη εμπειρία υλοποίησης και συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη, στοιχεία που προσθέτουν πραγματική αξία στους πελάτες μας και τους προσδίδουν ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο δραστηριοποίησής τους».
Το Χρυσό Βραβείο που εντάσσεται στην κατηγορία Gaming, αφορά στην υλοποίηση έργου στην ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιγνίων Intralot για το "The largest Cloud Migration project in Microsoft Azure". Πρόκειται για μία μεγάλης κλίμακας υλοποίηση, που στοιχειοθετεί τη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική μετάβαση Οργανισμού στο Cloud για τα ελληνικά επιχειρηματικά δεδομένα. Αποτελεί παράλληλα ένα επιστέγασμα της άψογης συνεργασίας Office Line και Intralot, για την επίτευξη ενός πρωτοφανούς έκτασης και έντασης έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
Το πρώτο Bronze Βραβείο δόθηκε στην Οffice Line για την υλοποίηση του έργου "The upgrade of the learning experience" που υλοποίησε για λογαριασμό του εκπαιδευτικού οργανισμού Mediterranean College στην κατηγορία Εκπαίδευση, αναβαθμίζοντας την εμπειρία εκπαίδευσης - μάθησης και ανταλλαγής πληροφοριών με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων Microsoft Teams, υιοθετώντας νέα υβριδικά μοντέλα μαθησιακής διαδικασίας.
Το δεύτερο Bronze Βραβείο, αφορά στο έργο "A Successful Transformation Journey to Cloud", που εφάρμοσε για την HelleniQ Energy, στην κατηγορία Ενέργεια, ένα ακόμα απαιτητικό έργο μετάβασης στο Cloud, που
ενσωματώνει τόσο την ανάγκη για ασφάλεια και επιχειρησιακή συνέχεια, όσο και τα υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας για έναν ηγετικό Όμιλο που δραστηριοποιείται στον κρίσιμο κλάδο της ενέργειας.
Τέλος, το τρίτο Bronze Βραβείο που έλαβε η Οffice Line, αφορά στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών, για το έργο "When access and incident management become a unique experience!" στον διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο Groupama, αναδεικνύοντας και πάλι την ικανότητα της Office Line να μετατρέπει τις προκλήσεις του πελάτη της σε επιχειρηματικές ευκαιρίες, μέσα από την ψηφιοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών.
Ο θεσμός Impact BITE Awards επιβραβεύει την ταχεία καινοτομία και την επιχειρησιακή αριστεία που διαμορφώνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιρειών στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης