Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δύο μέρες για την πρώτη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ με δώρο 1 Tesla

Δύο μέρες για την πρώτη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ με δώρο 1 Tesla
Δωρεάν συμμετοχή μέχρι το βράδυ της Κυριακής

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κλήρωση της Δευτέρας που θα αναδείξει τον πρώτο τυχερό του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος θα κερδίσει ένα TESLA Model 3. Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του και μοιράζει συνολικά 4 TESLA σε ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις.
Η συμμετοχή στην κλήρωση για τα αυτοκίνητα γίνεται εντελώς δωρεάν καθώς δεν απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ. Το μόνο που χρειάζεται για να διεκδικήσει κάποιος το μεγάλο δώρο είναι να επισκεφθεί ένα κατάστημα ΟΠΑΠ για περισσότερες πληροφορίες ή να μπει στο tzoker.gr.
Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις για τα TESLA θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου. Στην κλήρωση της Δευτέρας θα συμμετάσχουν όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή το βράδυ.

Τουλάχιστον 3,8 εκατ. ευρώ κληρώνει αύριο το παιχνίδι

Το ποσό των 3,8 εκατ. ευρώ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αύριο οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης.
Η κλήρωση για τα 3,8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 21:30.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης