Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στις 3 Νοεμβρίου το ετήσιο Συνέδριο των Εσωτερικών Ελεγκτών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στις 3 Νοεμβρίου το ετήσιο Συνέδριο των Εσωτερικών Ελεγκτών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Πρόκειται για το σημαντικότερο συνέδριο στην Ελλάδα το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο ο Εσωτερικός Έλεγχος επαναπροσδιορίζει το ρόλο του και βοηθάει στην προετοιμασία των εταιριών να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις
 Το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας – IIA Greece διοργανώνει στις 3 Νοεμβρίου 2022, το Ετήσιο Συνέδριο του, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  που για 20η χρονιά έρχεται να αναδείξει το σημαντικό και αναβαθμισμένο ρόλο των εσωτερικών ελεγκτών με  Κεντρικό θέμα  «Feel the Rhythm».
Πρόκειται για το σημαντικότερο συνέδριο στην Ελλάδα το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο ο Εσωτερικός Έλεγχος επαναπροσδιορίζει το ρόλο του και βοηθάει στην προετοιμασία των εταιριών να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
To ετήσιο συνέδριο, θα επικεντρωθεί στον νέο ρόλο που διαμορφώνεται για τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου με φόντο τις εξελίξεις στην ελληνική και παγκόσμια οικονομία. Μέσα από τις θεματικές του ενότητες θα αναδείξει τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι εσωτερικοί ελεγκτές.
Το συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος καθώς και διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό Paul J. Sobel, CIA, QIAL, CRMA, Chairman of the Committee of Sponsoring Organizations of the Treadway Commission (COSO), Benoit Harel, Director IFACI Certification, Andreia Stanciu, Head of ACCA-Southern Europe, Anthony Pugliese, CEO & President IIA Global (video).
Μεταξύ των Ομιλητών θα συμμετέχουν η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος, κα. Βέρρα Μαρμαλίδου καθώς επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, Αλεξάνδρα Ρογκάκου διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας,  Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Μάριος Δεπούντης Director Governance Risk, Compliance PwC, Αντώνης Δραμυτινός Manager Risk Consulting KPMG, Μ. Πετροδασκαλάκης, Associate Partner Risk advisory services E&Y, Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου Senior Manager Cyber security solutions OTE, δρ. Λευτέρης Αναστασάκης  Vice President, Senior Sales Director PRIORITY, δρ. Σάββας Τρίχας, Human Resources Management & Marketing, Μαρίζα Μέλλιου CAE, MYTILINEOS, Ειρήνη Μαυρομάτη Internal Audit, GRC consultant, Κατερίνα Δημάκου Director of Risk Advisory DELOITTE,  Γεώργιος Καλορίτης Γενικός Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου Εθνική Τράπεζα, Αλέξης Πιλάβιος Audit Committee Chair ΜYTILINEOS

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου
  • Προετοιμασία για το 2023
  • Τι νέο υπάρχει για τον εσωτερικό έλεγχο
  • Εξέλιξη ψηφιακών πληρωμών και εσωτερικός έλεγχος
  • Γεωπολιτικοί κίνδυνοι
  • Διαχείριση Κινδύνων Τρίτων
  • Η δύναμη των Analytics στον εσωτερικό έλεγχο
  • Εγχειρίδιο Εσωτερικού Ελεγκτή για την Κυβερνοασφάλεια
  • Audit Manager: η ψηφιακή λύση για τους εσωτερικούς ελεγκτές
  • Feel the Rhythm: Let's Make It Happen
  • Επισκοπήσεις Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας για τη λειτουργία Εσωτερικού Ελέγχου
  • Οι ψηφιακοί έλεγχοι και ο ρόλος του εσωτερικού ελέγχου

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης