Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σε πλήρη λειτουργία δύο επεμβατικά ιατρεία στον ΕΔΟΕΑΠ

tags :
Σε πλήρη λειτουργία  δύο επεμβατικά ιατρεία στον ΕΔΟΕΑΠ
Στα επεμβατικά  ιατρείο αντιμετωπίζονται από το χειρουργό με τοπική αναισθησία επεμβάσεις, όπως ο καθαρισμός και η συρραφή τραύματος, η διάνοιξη και παροχέτευση αποστημάτων δέρματος, η αφαίρεση καλοηθών όγκων δέρματος, η αφαίρεση-ταυτοποίηση και πλαστική αποκατάσταση καρκίνου δέρματος, η αντιμετώπιση εγκαυμάτων κ.ά
Με δύο επεμβατικά ιατρεία εντός των εγκαταστάσεών του στην Αθήνα εξυπηρετεί ο ΕΔΟΕΑΠ τους ασφαλισμένους του, καλύπτοντας, με το έμπειρο επιστημονικό δυναμικό του, μεγάλο εύρος ιατρικών πράξεων. Έτσι, η επισκεψιμότητα υπερδιαπλασιάστηκε, με δεδομένη και την αύξηση των παροχών και των ειδικοτήτων.
Στα επεμβατικά  ιατρείο αντιμετωπίζονται από το χειρουργό με τοπική αναισθησία επεμβάσεις, όπως ο καθαρισμός και η συρραφή τραύματος, η διάνοιξη και παροχέτευση αποστημάτων δέρματος, η αφαίρεση καλοηθών όγκων δέρματος, η αφαίρεση-ταυτοποίηση και πλαστική αποκατάσταση καρκίνου δέρματος, η αντιμετώπιση εγκαυμάτων κ.ά.
Από τους δερματολόγους διενεργούνται μικρές επεμβάσεις δέρματος με τοπική αναισθησία όπως η αφαίρεση σπίλων, ακροχορδών, θηλωμάτων και σμηγματορροϊκών υπερκερατώσεων.
Από τους ορθοπαιδικούς πραγματοποιούνται θεραπείες έγχυσης θεραπευτικών σκευασμάτων ενδοαρθρικά, μεταξύ αυτών και θεραπεία με PRP. Ο ΕΔΟΕΑΠ αποτελεί το μοναδικό ασφαλιστικό Ταμείο που καλύπτει  τη συγκεκριμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων, θλάσεων, επικονδυλίτιδων, οστεοαρθρίτιδας κ.ά.
Από τους οφθαλμιάτρους γίνονται επεμβάσεις οφθαλμών και βλεφάρων.
Από τον ουρολόγο διενεργούνται ενδοκυστικές εγχύσεις-μικροεπεμβάσεις που αφορούν στην ανατομική περιοχή του ουροποιητικού συστήματος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης