Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στρατηγική Συνεργασία ERGO και MAPFRE ASISTENCIA

Στρατηγική Συνεργασία ERGO και MAPFRE ASISTENCIA
MAPFRE ASISTENCIA, ως μέλος του Ομίλου MAPFRE, είναι μια πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία με παρουσία στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά από το 1994 μέσω του υποκαταστήματός της και της θυγατρικής της, Eurosos Assistance, Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Βοήθειας και Πληροφοριών
ERGO Ασφαλιστική και η MAPFRE ASISTENCIA ενώνουν δυνάμεις με στόχο να αναβαθμίσουν και να ενισχύσουν περαιτέρω τις υπηρεσίες βοήθειας που παρέχουν στην Ελληνική αγορά.
ERGO και MAPFRE ASISTENCIA εγκαινιάζουν σήμερα τη στρατηγική τους συνεργασία για να προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις υπηρεσιών στους εταίρους τους μέσω της Eurosos Assistance.
Η MAPFRE ASISTENCIA παραμένει μέτοχος στην Eurosos Assistance, η οποία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται αυτόνομα με την ίδια άρτια καταρτισμένη και έμπειρη διοικητική ομάδα. Κύριος στόχος της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών αποτελεί η απλοποίηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων λειτουργιών, η επέκταση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών, ώστε να παρέχουν βέλτιστη εμπειρία στον τελικό πελάτη.

Ο CEO της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης δήλωσε σχετικά:

“H επένδυση σε παροχή υπηρεσιών βοήθειας με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Eurosos Assistance αποτελεί ξεκάθαρη στρατηγική επιλογή για την ERGO, καθώς πηγάζει μέσα από την πάγια δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας με την ομάδα της MAPFRE και η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας της σε θέματα παροχής υπηρεσιών βοήθειας θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων και δεσμεύσεων μας.”
Από την πλευρά της, η κ. Leire Jiménez Ayesa, CEO της MAPFRE ASISTENCIA ανέφερε: “Στη MAPFRE ASISTENCIA, η διαρκής προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο των εταίρων μας αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας δραστηριότητα και στρατηγική επιλογή μας. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την ERGO Ασφαλιστική, μια αξιόπιστη ασφαλιστική δύναμη που πρωταγωνιστεί στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, αποσκοπεί στη μεταφορά εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και είναι για εμάς μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας και της αποστολής μας, αλλά και της ευρύτερης και μακρόπνοης συνεργασίας του Ομίλου της MAPFRE με τον Όμιλο της Munich Re.”
MAPFRE ASISTENCIA, ως μέλος του Ομίλου MAPFRE, είναι μια πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία με παρουσία στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά από το 1994 μέσω του υποκαταστήματός της και της θυγατρικής της, Eurosos Assistance, Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Βοήθειας και Πληροφοριών.
Η ERGO Ασφαλιστική, με παρουσία 30 και πλέον ετών στην Ελληνική αγορά, είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης