Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Eurobank: Στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές αγορές - Διπλάσια €πιστροφή σε πάνω από 60 συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ

Eurobank: Στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές αγορές - Διπλάσια €πιστροφή σε πάνω από 60 συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ
Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 super market, συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα

Η Eurobank, με αίσθημα ευθύνης και ανταποδοτικότητας προς την κοινωνία και τους πελάτες της, προσφέρει μία νέα παροχή που σκοπό έχει να ενισχύσει την αγοραστική τους δύναμη σε μια απαιτητική οικονομική συγκυρία.
Ειδικότερα, για κάθε αγορά, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή super markets με χρήση πιστωτικής κάρτας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, οι κάτοχοι των καρτών θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ €πιστροφή (σε σχέση με το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το όποιο έκαστο συνεργαζόμενο super market συμμετέχει στο Πρόγραμμα) από τις 12/09/2022 και για έξι (6) μήνες (μέχρι και 12/03/2023).
Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 super market, συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.
Ο διπλασιασμός των ευρώ €πιστροφή, τα οποία θα αποδίδει το Πρόγραμμα, στοχεύει στην ενίσχυση των ιδιωτών πελατών της Eurobank, στις καθημερινές τους αγορές, σε μια περίοδο διαδοχικών κρίσεων κατά την οποία τα νοικοκυριά πλήττονται από την αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά.
Για την
Eurobank, η στήριξη των πελατών της μέσω στοχευμένων ενεργειών που προσαρμόζονται ευέλικτα και άμεσα στις συνθήκες που διαμορφώνονται, αποτελεί στρατηγική επιλογή και αναδεικνύει την έμφαση που δίνει στην περαιτέρω ενίσχυση της αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης που έχει εμπεδωθεί, διαχρονικά, ανάμεσα στην Τράπεζα και τους πελάτες της.
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της ενέργειας, τα συνεργαζόμενα super markets και τις κάρτες που συμμετέχουν εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης