Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με τις ψηφιακές βιβλιοθήκες, τα Public ανοίγουν την πόρτα της τεχνολογίας σε όλους

Με τις ψηφιακές βιβλιοθήκες, τα Public ανοίγουν την πόρτα της τεχνολογίας σε όλους

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία των Public για δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας, με αφορμή το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Η μεγαλύτερη ελευθερία πηγάζει από τις επιλογές που έχουμε στη γνώση, την πληροφόρηση, την έκφραση.
Επιλογές που πρέπει όλοι να μπορούμε να εξερευνήσουμε, με όχημα την τεχνολογία. 
Με αφορμή το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, τα Public υποστήριξαν φέτος μια σημαντική πρωτοβουλία δημιουργίας ψηφιακών βιβλιοθηκών σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας, ενισχύοντας τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει σε όλους η τεχνολογία. Έξι βιβλιοθήκες από διαφορετικές περιοχές έλαβαν πολύτιμο εξοπλισμό από τα Public, προσφέροντας στους επισκέπτες τους νέες δυνατότητες πρόσβασης σε πολύτιμη γνώση και πληροφόρηση.
Πιο συγκεκριμένα, τα Public προσέφεραν πολύτιμα laptop και tablet στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δράμας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος», στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σιδηροκάστρου Σιντικής και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σίνδου «Χαράλαμπος Λυσαρίδης», συμβάλλοντας στο έργο τους. Στην επιτυχημένη υλοποίηση της πρωτοβουλίας συμμετείχαν με τις αγορές τους οι δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ που αξιοποίησαν το κουπόνι τους για αγορές σε είδη τεχνολογίας από τα καταστήματα Public ή το public.gr, βοηθώντας τα Public να παρέχουν στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών μεγαλύτερη πρόσβαση σε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.
Σχετικά με την πρωτοβουλία, ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand and Customer στο Public Group δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια σημαντική δράση της πολιτείας, όπως το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα, μας έδωσε τη δυνατότητα να εγκαινιάσουμε μια εξίσου σημαντική πρωτοβουλία που άνοιξε τις πόρτες της τεχνολογίας και της μάθησης γι’ ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας ανά την Ελλάδα. Με τη στήριξη των δικαιούχων της Ψηφιακής Μέριμνας, που αξιοποίησαν το κουπόνι τους στα καταστήματά μας, παραδώσαμε laptop και tablet τελευταίας γενιάς σε βιβλιοθήκες στη Δράμα, στην Καβάλα, στην Κόνιτσα, στην Σητεία, στο Σιδηρόκαστρο και στη Σίνδο, οι οποίες τα υποδέχτηκαν με ζεστασιά και χαμόγελο. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που καταφέραμε να ενισχύσουμε το έργο τους, βοηθώντας τις να προσφέρουν ακόμη περισσότερες γνώσεις στους επισκέπτες τους, με τη στήριξη της τεχνολογίας. Εμείς στα Public παραμένουμε δεσμευμένοι απέναντι στην κοινωνία, προσφέροντας συνεχώς περισσότερες επιλογές και λύσεις που θα επιτρέψουν στον καθένα και στην καθεμία από εμάς ν’ απολαύσει τη ζωή περισσότερο, όπου και αν βρίσκεται, με τον πιο μοναδικό τρόπο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης