Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διασύνδεση Τραπεζικών Λογαριασμών μέσα από το Prosvasis GO, Δωρεάν για Πάντα!

tags :
Διασύνδεση Τραπεζικών Λογαριασμών μέσα από το Prosvasis GO, Δωρεάν για Πάντα!
Η νέα πρωτοποριακή επιτρέπει την αυτοματοποιημένη διασύνδεση και διαχείριση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, έχοντας ως προτεραιότητα την ουσιαστική υποστήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών, παρέχει σε όλους τους συνδρομητές της, εντελώς δωρεάν και για πάντα, τη δυνατότητα διασύνδεσης με τα e-banking συστήματα των τραπεζών, απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής Prosvasis GO, προκειμένου να ενημερώνονται για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών. Επιπλέον, για ένα μήνα* εντελώς δωρεάν προσφέρει αυτόματη διασύνδεση των τραπεζικών λογαριασμών, των κινήσεων των τραπεζικών συναλλαγών και αυτόματη αποστολή εμβασμάτων μέσα από το Prosvasis GO.
Η νέα πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Fintech της εφαρμογής Prosvasis GO, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη διασύνδεση και διαχείριση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των τεσσάρων συστημικών τραπεζών: Εθνικής, Πειραιώς, Alpha και Eurobank απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής. Μέσα από λίγα μόνο κλικ, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν πρόσβαση μέσα από μία ενιαία προβολή, στην εποπτική εικόνα του συνόλου των εμπορικών τραπεζικών λογαριασμών τους. Επιπρόσθετα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής, για τα υπόλοιπα αλλά και τις κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών.
Επίσης, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα δωρεάν χρήσης της πλήρους λειτουργικότητας του Fintech module για έναν μήνα. Η πλήρης λειτουργικότητα περιλαμβάνει, την αυτοματοποιημένη διασύνδεση των κινήσεων των τραπεζικών συναλλαγών με τις αντίστοιχες ενότητες του Prosvasis GO καθώς και την αυτόματη αποστολή εμβασμάτων σε προμηθευτές.
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Fintech module, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις επιτυγχάνουν την απρόσκοπτη και ασφαλή εκτέλεση των τραπεζικών τους συναλλαγών εύκολα και απλά μέσα από το Prosvasis GO, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής τους λειτουργίας.

* αφορά τις συνδρομές που περιέχουν διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών (RUN & GROW)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης