Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ Παίδων: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αλλεργίας - Προσφορά στο Αλλεργιολογικό Τμήμα

ΙΑΣΩ Παίδων: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αλλεργίας - Προσφορά στο Αλλεργιολογικό Τμήμα
Το Αλλεργιολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων αποτελεί ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα για την έγκαιρη και την αποτελεσματική διάγνωση και την αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αλλεργίας (8 Ιουλίου), το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει επίσκεψη σε Παιδοαλλεργιολόγους στην προνομιακή τιμή των 20€.
Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 6383070–2 (Δευτέρα- Παρασκευή, 09:00-17:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022.
Το Αλλεργιολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων αποτελεί ένα από τα πλέον εξειδικευμένα τμήματα για την έγκαιρη και την αποτελεσματική διάγνωση και την αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων, που σαφώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής, τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αξιολογεί και εξετάζει τα παιδιά που πάσχουν από αλλεργικά νοσήματα με στόχο την παροχή εξατομικευμένης διάγνωσης και θεραπείας για τους μικρούς ασθενείς, αλλά και την εκπαίδευση των ίδιων των οικογενειών τους.
Στο ΙΑΣΩ Παίδων, η υγεία των παιδιών είναι ένα λεπτό ζήτημα! Γι’ αυτό το ΙΑΣΩ Παίδων είναι εδώ κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό για κάθε παιδί, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής και η εφαρμογή καινοτόμων διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων, καθιστούν το ΙΑΣΩ Παίδων, την κορυφαία Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα.

iaso2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης