Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Γιάννης Πούπκος: Δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής διαπραγμάτευσης που θα αυξήσει την διαπραγματευτική ισχύ του ΣΥΕΤΕ

tags :
Γιάννης Πούπκος: Δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής διαπραγμάτευσης που θα αυξήσει την διαπραγματευτική ισχύ του ΣΥΕΤΕ
Η Ανανεωτική Κίνηση «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ζητά την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. ΣΥΕΤΕ

Ο Γιάννης Πούπκος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής της Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" με δελτίο τύπου προς τις εφημερίδες, αναφέρει ότι σήμερα η Ανανεωτική Κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" απέστειλε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, του ΣΥΕΤΕ την παρακάτω επιστολή :

" Άμεση σύγκληση του Δ.Σ. ΣΥΕΤΕ τη Δευτέρα 27 Ιουνίου."

Η Ανανεωτική Κίνηση «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ζητά την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ την Δευτέρα 27.6.2022, το οποίο πρέπει να τεθεί σε διαρκή συνεδρίαση για όλη την επόμενη εβδομάδα με σκοπό να πάρει αποφάσεις για κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, εγκαίρως και όχι καθυστερημένα.

Η επιχειρησιακή σύμβαση δεν είναι απλά θέμα δύο ή τεσσάρων παρατάξεων αλλά μέγιστο ζήτημα που αφορά όλους τους εργαζόμενους.

Απαιτούμε να υπάρξει πληροφόρηση σε όλες τις παρατάξεις για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Να υπάρξει, έστω και τώρα, διαπαραταξιακή επιτροπή διαπραγμάτευσης που θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση και θα αυξήσει την διαπραγματευτική ισχύ του ΣΥΕΤΕ, πράγμα που δεν φαίνεται να υπάρχει μέχρι σήμερα αν ληφθούν υπόψη οι απαντήσεις της Διοίκησης σε ένα πλαίσιο διεκδίκησης που ούτως ή άλλως είναι φτωχό.

Να απαιτηθούν επίσης απαντήσεις σε όλα τα εκκρεμή εργασιακά ζητήματα που η Διοίκηση, παρά την ύπαρξη διαπραγματεύσεων για την επιχειρησιακή, προχωράει παράλληλα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στους συναδέλφους.

Επιτέλους αυτό το Προεδρείο ας λειτουργήσει έστω και την εσχάτη ώρα ενωτικά και αποφασιστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης