Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: 5η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Hot Topics στην Περιγεννητική Ιατρική»

ΙΑΣΩ: 5η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Hot Topics στην Περιγεννητική Ιατρική»
Σκοπός της ημερίδας είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, αλλά και να παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στα επίκαιρα και σημαντικά θέματα της Περιγεννητικής Ιατρικής

Το ΙΑΣΩ διοργανώνει την 5η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Hot Topics στην Περιγεννητική Ιατρική", η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.
Την Ημερίδα διοργανώνει το Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Α’ Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία, της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου, του International Academy of Perinatal Medicine (IAPM) και του Ian Donald Inter - University School, Greek Branch.
Σκοπός της ημερίδας είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, αλλά και να παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στα επίκαιρα και σημαντικά θέματα της Περιγεννητικής Ιατρικής.
Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, εξειδικευμένοι στο χώρο της Μαιευτικής / Γυναικολογίας και της Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας, τους κ.κ. Fàtima Crispi, MD, PhD, Consultant at BCNatal (Hospital Clinic and Sant Joan de Déu), Assosiate Professor at the University of Barcelona, Spain και Francesco D’ Antonio, MD, PhD, Professor of Fetal Medicine, Obstetrics and Gynecology, University of Chieti, Italy, Center of Fetal Care and High - risk Pregnancy.
Επιστημονικός υπεύθυνος της Ημερίδας είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα με φυσική παρουσία με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού, αλλά και μέσω Live Streaming στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3Kyjrdq. Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 6383905 (Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης