Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΥΓΕΙΑ: 12ο Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών στις 13 - 14 Μαΐου 2022

tags :
ΥΓΕΙΑ: 12ο Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών  στις 13 - 14 Μαΐου 2022
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες αιχμής, καταξιωμένων ιατρών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό

Το Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων και η Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΥΓΕΙΑ,  υπό την αιγίδα του HEAL Academy και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, συνδιοργανώνουν το 12ο κατά σειρά ετήσιο Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών, την Παρασκευή 13 & το Σάββατο 14 Μαΐου 2022.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο Συνέδριο στην Ελλάδα που έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της Διακαθετηριακής θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών την τελευταία δεκαετία.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες αιχμής, καταξιωμένων ιατρών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, να συμμετέχουν σε συζητήσεις καθώς και να παρακολουθήσουν ως case study επεμβάσεις. Η συμβολή κορυφαίων ειδικών Καρδιολόγων και Καρδιοχειρουργών (KQLs) από όλο το κόσμο στο Συνέδριο, αναμένεται  να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Όλες οι παθήσεις των καρδιακών βαλβίδων μπορούν πλέον να θεραπευτούν με διαδερμικές μεθόδους, με την διαδερμική αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας να έχει στέρεα εδραιωθεί επιστημονικά και την επιδιόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας να ακολουθεί, αλλά και τις θεραπείες της τριγλώχινας να εξελίσσονται εντυπωσιακά. 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό, με απαραίτητη όμως τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Κάντε την εγγραφή σας εδώ.
Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Με την ολοκλήρωση της δήλωσης των στοιχείων σας στη φόρμα συμμετοχής, γίνεται καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου. Ο χρόνος παρακολούθησης θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πιστοποιητικού τις επόμενες ημέρες μετά το Συνέδριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης