Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το μέλλον της μεσιτείας, η eXp Realty στην Ελλάδα - Κλείσε θέση στο ημερολόγιό σου για τις 13 Μάϊου για να μάθεις περισσότερα

tags :
Το μέλλον της μεσιτείας, η eXp Realty στην Ελλάδα - Κλείσε θέση στο ημερολόγιό σου για τις 13 Μάϊου για να μάθεις περισσότερα
Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες μεσίτες της χώρας και η θεματολογία της επικεντρώνεται στα σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το νέο θεσμικό πλαίσιο

Η eXp Realty®, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αμερικανική εταιρεία real estate, που ειδικεύεται στην μεσιτεία κατοικιών ξεκίνησε τις εργασίας στην Ελλάδα και διοργανώνει το πρώτο -από μια σειρά roadshows- στην Αθήνα, την Παρασκευή  13 Μαίου στις 16:30 στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός». 

Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες μεσίτες της χώρας και η θεματολογία της επικεντρώνεται στα σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Ενδεικτικά, κατά τις εργασίες της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις για:

  • Το πως ενισχύουμε τους μεσίτες με εκπαιδευτικά μαθήματα, στρατηγικές συνεργασίας και επιβραβεύσεις μετοχών
  • Τα υψηλά ανταγωνιστικά πακέτα που προσφέρουμε
  • Το μοναδικό μοντέλο μας που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud

Η εκδήλωση θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση σε στρογγυλή τράπεζα πάνω σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το κλάδο της μεσιτείας στην Ελλάδα.

Η ελληνική εταιρεία της eXp διευθύνεται από τον Νίκο Μανoμενίδη, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Το μοντέλο eXp οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων και περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate», ανέφερε ο κ. Μανομενίδης.

Εγγράψου στο roadshow της eXp στην Αθήνα, συνάντησε κορυφαίους ηγέτες της και ανακάλυψε τα πλεονεκτήματά που μπορεί να προσφέρει σε εσένα και την επιχείρησή σου.

Ποια είναι η eXp Realty

Η eXp Realty βασική θυγατρική της eXp World Holdings εισηγμένη στον Nasdaq, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο με περισσότερους από 80.000 μεσίτες σε 21 χώρες, ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ινδία, Μεξικό, Πορτογαλία, Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Βραζιλία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, Κολομβία, Ισπανία, Ισραήλ, Παναμάς, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία.

Δημιουργός του ομίλου eXp World Holdings είναι ο Glenn Sanford.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης