Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η νέα πρόταση της COFACE για Πολυεθνικούς Ομίλους

tags :
Η νέα πρόταση της COFACE για Πολυεθνικούς Ομίλους
Με το προϊόν Coface Global Solutions, οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από εργαλεία για να διαχειριστούν την ασφάλιση των πιστώσεών τους, καθώς και πρόσβαση στον Κεντρικό Πίνακα Ελέγχου

H Coface δημιούργησε ένα προϊόν το Coface Global Solutions (CGS), δομημένο με γνώμονα τις πολυεθνικές εταιρείες, οπουδήποτε στον κόσμο και αν επιχειρούν, όσα Υποκαταστήματα ή Θυγατρικές κι αν έχουν, ώστε να μπορούν ν’ απολαμβάνουν τους ελκυστικούς όρους ενός πολυεθνικού συμβολαίου, με τοπική όμως διαχείριση.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ

Παρέχουμε:
Κεντρικό σημείο αναφοράς εντός του Οργανισμού μας, ώστε να απολαμβάνετε την υπηρεσία της πλήρους εποπτείας.
Μια συνολική εικόνα κι ευρύτερη αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας των πελατών σας, καθώς και βελτιστοποιημένο έλεγχο των θυγατρικών σας.
Λύσεις διαχείρισης ρίσκου στα μέτρα σας, για τις δικές σας διεθνείς επιχειρησιακές ανάγκες.
Μια παγκόσμια λύση ασφάλισης πιστώσεων που προστατεύει τις δραστηριότητές σας οπουδήποτε στον κόσμο.
Ελκυστικές συνθήκες τιμολόγησης χάρη στους ενοποιημένους πόρους μας
Το διεθνές δίκτυο της Coface, που προσφέρει λύσεις ασφάλισης πιστώσεων τόσο απευθείας όσο και μέσω των συνεργατών μας σε 100 χώρες.
Μια παγκόσμια βάση δεδομένων με πληροφορίες για 80 εκατομμύρια αγοραστές, καθώς και 650 ασφαλιστές και αναλυτές ρίσκου εξειδικευμένους ανά κλάδο.
Ασφάλεια για τις πωλήσεις σας.
Βελτίωση της απόδοσής σας.

Με το προϊόν Coface Global Solutions, οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από εργαλεία για να διαχειριστούν την ασφάλιση των πιστώσεών τους, καθώς και πρόσβαση στον Κεντρικό Πίνακα Ελέγχου.

Μοντέρνος και εύχρηστος, ο Πίνακας Ελέγχου του CGS είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει τη διαχείριση και την ανάλυση του ρίσκου σας ως προς τους πελάτες σας. Ο Πίνακας Ελέγχου παρέχει:
Παγκόσμια εποπτεία ανά πελάτη και ανά επίπεδο ρίσκου
Τις εκτιμήσεις ρίσκου χωρών που συντάσσουμε ως Coface, και
Μια ξεκάθαρη εικόνα των ασφαλισμένων κινδύνων.

GLOBALINER : Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου με μεγαλύτερη ευελιξία και συνέπεια, χάρη στο GlobaLiner, την πρότασή μας για την ασφάλιση πιστώσεων πολυεθνικού εμπορίου, που προστατεύει τις πολυεθνικές οπουδήποτε και αν επιχειρούν ανά τον κόσμο.
Το GlobaLiner επιτρέπει τόσο σε εσάς όσο και στις θυγατρικές σας να διαπραγματεύονται κεντρικά την εφαρμογή ενός εναρμονισμένου προγράμματος ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων, με τοπική διαχείριση και τεχνογνωσία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης