Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Junior Portfolio: Το νέο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο για τις ανάγκες του παιδιού σας από την HellasFin

Junior Portfolio: Το νέο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο για τις ανάγκες του παιδιού σας από την HellasFin
Βασικό κλειδί για την αποτελεσματικότητα του χαρτοφυλακίου είναι οι τακτικές ενισχύσεις

Το Junior Portfolio είναι ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο μακροπρόθεσμου ορίζοντα από την HellasFin, με στόχο τη δημιουργία κεφαλαίου για τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού σας.
Βασικό κλειδί για την αποτελεσματικότητα του χαρτοφυλακίου είναι οι τακτικές ενισχύσεις.
Γιαυτό δίνουμε τη δυνατότητα να επενδύονται ποσά από 50 € με προνομιακό κόστος συναλλαγής, αποκλειστικά για το Junior Χαρτοφυλάκιο.
Η επένδυση πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού λογαριασμού, στο οποίο συμμετέχουν οι γονείς και το ανήλικο παιδί.

Επενδυτικό σχέδιο

Δημιουργήστε με τη βοήθειά μας, το δικό σας επενδυτικό σχέδιο. Ξεκινήστε με μικρό αρχικό κεφάλαιο και προγραμματίστε τις τακτικές ενισχύσεις του κεφαλαίου ανά μηνα, τρίμηνο, εξάμηνο, όποτε έχετε τη δυνατότητα, χωρίς δεσμέυσεις. τηρήστε το αυστηρά και εφαρμόστε το για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ενισχύστε το κεφάλαιο τακτικά.
Εξοικονομήστε από περιττά έξοδα, αποταμιεύστε τα χρηματικά δώρα τρίτων. Δημιουργήστε ένα ετήσιο πρόγραμμα έξτρα ενισχύσεων του χαρτοφυλακίου όπως σας ταιριάζει. Μπορείτε να επενδύετε από 50 € και άνω.Οι τακτικές ενισχύσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση του χαρτοφυλακίου

Χρονικός ορίζοντας

Διατηρήσετε την επένδυση για όσο το δυνατό περισσότερα χρόνια. Εμείς προτείνουμε 15 έτη και άνω. Ο μεγάλος χρονικός ορίζοντας επένδυσης σε συνδυασμό με την τακτική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου, αποτελούν βασικά θεμέλια για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η δημιουργία του κεφαλαίου.

www.bankingnews.gr 





Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης