Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Καθαρά Δευτέρα στο tzoker.gr με μια σούπερ προσφορά

tags :
Καθαρά Δευτέρα στο tzoker.gr με μια σούπερ προσφορά
Κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ για τυχερό διαδικτυακό παίκτη

Με μια σούπερ προσφορά για όσους παίζουν ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου γιορτάζει το tzoker.gr την Καθαρά Δευτέρα. Μπαίνοντας στο tzoker.gr και στο tzoker app, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη έως την Τρίτη στις 21:30, που θα ολοκληρωθεί η κατάθεση δελτίων για την κλήρωση, η οποία μισή ώρα αργότερα θα μοιράσει 600.000 ευρώ.

Τύχη μέσω διαδικτύου για δύο παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ

Διαδικτυακοί παίκτες ήταν οι νικητές που ανέδειξε το ΤΖΟΚΕΡ στις δύο πρώτες κατηγορίες του, στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης. Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κέρδισε 1.311.767 ευρώ, έπαιξε ένα δελτίο με 5 στήλες που κόστισε 2,5 ευρώ, ενώ ο τυχερός της δεύτερης κατηγορίας κέρδισε 43.563 ευρώ με ένα δελτίο των 3 ευρώ που περιείχε 6 στήλες.

Από όπου και αν βρίσκονται σήμερα για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω διαδικτύου για να διεκδικήσουν τις 600.000 ευρώ της αυριανής κλήρωσης. Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, συνδέονται στον λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, επιλέγουν νούμερα, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους με λίγα κλικ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης