Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Hard Rock Cafe παρουσιάζει το Messi Burger

Το Hard Rock Cafe παρουσιάζει το Messi Burger
Στο πλαίσιο του παγκόσμιου λανσαρίσματος, το Hard Rock Cafe Athens παρουσίασε χθες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση το μοναδικό Messi Burger, σε ένα «απαιτητικό» κοινό δημοσιογράφων, food blogger & influencer

Το Hard Rock Cafe ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του Messi Burger – ως μια από τις τελευταίες προσθήκες στο μενού του και στην καμπάνια «LIVE GREATNESS» της Hard Rock International σε συνεργασία με τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Lionel Messi. Αυτή η γαστρονομική απόλαυση, φιλοτεχνημένη από τον ίδιο τον Messi, είναι πλέον διαθέσιμη για τους θαυμαστές των burger αλλά και του Messi στις τοποθεσίες των Hard Rock Cafe σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου λανσαρίσματος, το Hard Rock Cafe Athens παρουσίασε χθες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση το μοναδικό Messi Burger, σε ένα «απαιτητικό» κοινό δημοσιογράφων, food blogger & influencer. Το κοινό αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά το challenge “Wanna Get Messi?” φωτογραφίζοντας και μοιράζοντας την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ως μέρος της ongoing συνεργασίας της Hard Rock International με τον Lionel Messi, το Hard Rock Cafe είναι υπερήφανο που παρουσιάζει το ομώνυμο burger, εμπνευσμένο από τον ίδιο τον θρύλο του ποδοσφαίρου, αποτίοντας φόρο τιμής στα ιδανικά αυτά συστατικά για burger του Messi.

Το Messi Burger περιλαμβάνει δέκα γευστικά συστατικά και αλλάζει το παιχνίδι με μια παραλλαγή του Legendary Steak Burger του Hard Rock. Οι θαυμαστές του Hard Rock και του Messi δοκιμάζουν αυτή την εξαιρετική εκδοχή burger, έχοντας τη δυνατότητα να γευτούν δυο ζουμερά μπιφτέκια μοσχαρίσιου κιμά εξαιρετικής ποιότητας, μαγειρεμένα με καρυκεύματα που αγγίζουν την τελειότητα. Οι γευστικοί κάλυκες παίρνουν φωτιά με τον απίστευτο συνδυασμό από toppings: τυρί προβολόνε, ψιλοκομμένο chorizo, καραμελωμένο κόκκινο κρεμμύδι και τη χαρακτηριστική, πικάντικη, καπνιστή σάλτσα του Hard Rock που σερβίρεται πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι μπριός με τριμμένο μαρούλι και ντομάτα. Αν θέλετε να γίνεται πραγματικά…MESSI, δοκιμάστε το μοναδικό αυτό burger με την προσθήκη τηγανητού αυγού με μια μικρή χρέωση.

«Είναι τιμή μας που μπορούμε να πάμε τη συνεργασία μας με τον παγκοσμίου φήμης αστέρα του ποδοσφαίρου, Lionel Messi, και την καμπάνια LIVE GREATNESS στο επόμενο επίπεδο με τη δική του έμπνευση και υπογραφή στο Legendary Steak Burger του Hard Rock Cafe», δήλωσε ο Jon Lucas, COO της Hard Rock International. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους οπαδούς του Hard Rock αλλά και του Messi στο δικό μας ‘γήπεδο’ για να δοκιμάσουν το Messi burger, εμπνευσμένο από τα αγαπημένα συστατικά του ίδιου του Messi για μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη», πρόσθεσε.

Το Hard Rock Cafe είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη, παγκόσμιας κλάσης μάρκα φιλοξενίας που λειτουργεί καφέ σε όλο τον κόσμο, τα οποία επισκέπτονται εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Το πρώτο Hard Rock Cafe άνοιξε στο Λονδίνο το 1971. Από εκεί η επωνυμία επεκτάθηκε σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Μαϊάμι, το Παρίσι, το Σίδνεϊ και άλλες. Το Hard Rock Cafe προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία με δέσμευση να σερβίρει φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας. Για να ικανοποιήσει τον συνεχώς μεταβαλλόμενο ουρανίσκο του καταναλωτή, το Hard Rock ενημερώνει συνεχώς το μενού του με προσφορές περιορισμένου χρόνου, όπως επιλογές από burger, καινοτόμα κοκτέιλ και άλλα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης