Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέες γεύσεις – Νέα απολαυστικά μπισκότα ΑΛΛΑΤΙΝΗ

Νέες γεύσεις – Νέα απολαυστικά μπισκότα ΑΛΛΑΤΙΝΗ
Πτι-μπερ THiNS Βουτύρου και ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά Banana Split

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ ενισχύει τις αγαπημένες οικογένειες μπισκότων της, με νέες απολαυστικές γεύσεις και παρουσιάζει τα Πτι-μπερ THiNS Βουτύρου και τα ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά Banana Split.

Τα νέα Πτι-μπερ THiNS Βουτύρου, είναι φτιαγμένα με 100% αγνό βούτυρο. Μια ανανεωμένη προϊοντική πρόταση της μάρκας ΑΛΛΑΤΙΝΗ, που ενισχύει την κλασική σειρά μπισκότων που αγαπήσαμε από παιδιά, για τη μοναδική τους γεύση. Αγκαλιάζοντας την πολύτιμη κληρονομιά τους, τα Πτι-μπερ THiNS Βουτύρου, σε πιο λεπτή εκδοχή, έχουν τύπωμα με διαφορετικά μηνύματα καλοσύνης, για να μας φτιάξουν τη ημέρα και τη διάθεσή μας. 

Παράλληλα η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ ενισχύει την αγαπημένη οικογένεια μπισκότων ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά, με τη νέα γεύση Banana Split. Ένας νέος γευστικός συνδυασμός τραγανού μπισκότου με κακάο με πλούσια γέμιση μπανάνας & καραμέλας που έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη αγαπημένες γεύσεις:  Strawberry Secret με γέμιση φράουλας, Vanilla Dream με γέμιση βανίλιας και Orange Blossom με γέμιση πορτοκαλιού και Gianduja Chocolate Tales με γέμιση σοκολάτα Gianduja.

Η ΑΛΛΑΤΙΝΗ με πάθος για καινοτομία, ανανεώνει και επεκτείνει τους γευστικούς συνδυασμούς στα αγαπημένα μας μπισκότα, προσφέροντας στους καταναλωτές νέες προτάσεις, μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών και περισσότερη απόλαυση.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης