Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Βίκος Α.Ε. δίπλα στην ομάδα κολύμβησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού

tags :
Η Βίκος Α.Ε. δίπλα στην ομάδα κολύμβησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Η Βίκος A.E. κάνει πράξη τις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων

Η εταιρεία Βίκος συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρέχοντας χορηγία για αθλητικό εξοπλισμό και προσφέροντας τα προϊόντα της για τις ανάγκες των αθλητών.
Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τον ελληνικό αθλητισμό, λόγω της υγειονομικής κρίσης, η εταιρεία, με πρωτοβουλία της, θα συνεχίσει να βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας, η οποία διατηρεί παράδοση στο να αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταθλητές. Στόχος της ενέργειας είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου, μέσα σε ένα υγιές κλίμα, καλλιεργώντας πάντα τις αρχές του αθλητισμού και του ολυμπισμού.
Η συγκεκριμένη δράση της εταιρείας Βίκος έρχεται να ανταποδώσει την αξία της προσπάθειας, να ανταμείψει τον άνθρωπο που αντλεί ψυχική δύναμη μέσα από κάθε άθλο και να του δώσει κίνητρο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο στην καθημερινότητά του. Παράλληλα, είναι η Δύναμη Προσφοράς που πηγάζει από το ενδιαφέρον του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο, αλλά και από την προσήλωσή του σε κάθε στόχο που θέτει στο στίβο της ζωής.
Η Βίκος A.E. κάνει πράξη τις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.
Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης