Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Ορφέας Αυγουστίδης καλεσμένος στο «Watch Next» της Cosmote TV

Ο Ορφέας Αυγουστίδης καλεσμένος στο «Watch Next» της Cosmote TV
Το «Watch Next» μεταδίδεται ζωντανά και στο Youtube κανάλι της COSMOTE TV

O Ορφέας Αυγουστίδης αφήνει για λίγο το θεατρικό σανίδι και τα τηλεοπτικά set και έρχεται στο στούντιο της COSMOTE TV και την κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next.
Στο επεισόδιο της Παρασκευής 14/1 (23.00, COSMOTE CINEMA 1HD) ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την παράσταση «Η Μηχανή του Τούρινγκ» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, που ενσάρκωσε κινηματογραφικά τον Άλαν Τούρινγκ στην ταινία «Το Παιχνίδι της Μίμησης».
Από τη συζήτηση δεν λείπει η αναφορά στους -επίσης ηθοποιούς- γονείς του και στους «Κρητικούς» ρόλους της καριέρας του. Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκαλύπτει, ακόμα, τη λατρεία του για το σινεμά, που ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια σε γνωστό κινηματογράφο της Αθήνας και τις αγαπημένες του ταινίες.
Όλα αυτά στην πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μαζί με προτάσεις νέων ταινιών και κινηματογραφικά αφιερώματα!
Το «Watch Next» μεταδίδεται ζωντανά και στο Youtube κανάλι της COSMOTE TV, ενώ μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε νέο επεισόδιό του θα είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

www.bankingenws.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης