Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πώς να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα τα τέλη κυκλοφορίας

Πώς να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα τα τέλη κυκλοφορίας
Πληρωμή χωρίς ουρές και αναμονή στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Μαζί με την περίοδο των Χριστουγέννων και το νέο έτος έρχεται κι η ώρα της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για χιλιάδες οδηγούς οχημάτων.
Όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα την οφειλή τους μπορούν να το κάνουν, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, σε ένα από τα 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα που προσφέρουν υπηρεσία πληρωμών, μέσω της Tora.
Όπως εξηγεί η κα. Τρισεύγενη Κωστοπούλου, ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στα Κάτω Πατήσια, «στο κατάστημά μας μπορεί όποιος θέλει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, ή οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό ή οφειλή του, μέσα σε 1-2 λεπτά.
Προσφέρουμε υπηρεσίες πληρωμής καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.
Αυτός είναι κι ο λόγος που μας προτιμάει ο κόσμος».
«Το ίδιο ισχύει για όλους τους λογαριασμούς ενός νοικοκυριού: σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου», προσθέτει η κα. Κωστοπούλου, ενώ τονίζει ότι «οι συναλλαγές γίνονται και μέσω χρεωστικής, ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου».

Το παιχνίδι είναι εδώ και τη νέα χρονιά

Εκτός από πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και λογαριασμών, τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν, φυσικά, την περίοδο των εορτών και «χριστουγεννιάτικο μενού» παιχνιδιών με ειδικές εκδόσεις και επιλογές.
Ξεχωρίζει η χριστουγεννιάτικη έκδοση του Λαϊκού που θα μοιράσει στις 27 Δεκεμβρίου το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.500.000 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την κα. Κωστοπούλου, αυτά τα Χριστούγεννα τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν και κάτι πιο «συναρπαστικό».
«Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, ο κόσμος μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια και να παίρνει μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για να κερδίσει μεγάλα δώρα και προνόμια.
Κάθε δελτίο είναι μια συμμετοχή.
Αρκεί να έχει κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή OPAPP και να έχει κάνει εγγραφή», εξηγεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης