Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βράβευση της Εθνικής στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2021

Βράβευση της Εθνικής στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2021

Η Εθνική Τράπεζα βραβεύτηκε ως κορυφαίος χρηματοδότης της χρονιάς

Η Εθνική Τράπεζα ανακηρύχθηκε ως «Ναυτιλιακός Χρηματοδότης της Χρονιάς» στη 18η εκδήλωση των βραβείων Lloyd’s List Greek Shipping Awards που διεξήχθη την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου του 2021.

Είναι η τρίτη φορά που βραβεύεται η Εθνική Τράπεζα, από την έναρξη του θεσμού, περισσότερες φορές από κάθε άλλη ελληνική τράπεζα.
Πρόκειται για τη σημαντικότερη εκδήλωση βράβευσης των πρωταγωνιστών της ελληνικής ναυτιλίας που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το 2004, παρουσία πολλών ναυτιλιακών προσωπικοτήτων, εταιρειών και οργανισμών.
Η Εθνική Τράπεζα βραβεύτηκε ως κορυφαίος χρηματοδότης της χρονιάς.

Με αφορμή τη βράβευση, ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακού, κ. Γεώργιος Κουτσουδάκης, δήλωσε:

«H εν λόγω επίτευξη αποτελεί συνέχεια της κληρονομιάς της Εθνικής Τράπεζας και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της στην ελληνική ναυτιλία.
Η διαχρονική επιτυχία της Εθνικής Τράπεζα οφείλεται στη βαθιά πελατοκεντρική της προσήλωση και στο γεγονός ότι οι πελάτες της γνωρίζουν πως σε αυτή την κυκλική βιομηχανία, έχουν έναν συνεργάτη στον οποίο μπορούν να βασιστούν όχι μόνο στις καλές αλλά ακόμη και στις χειρότερες περιόδους.
Ένα καράβι για όλες τις θάλασσες.»

Ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ναυτιλιακών Εργασιών κ. Θεοφάνης Μουστακάτος δήλωσε:

«Η Εθνική Τράπεζα, σχεδόν μισό αιώνα, συνεχίζει να είναι μια σημαντική και σταθερή δύναμη στο χώρο της χρηματοδότησης της ελληνόκτητης ναυτιλίας.
Το 2021 μέσω χρηματοδοτήσεων ύψους 1 δισ. δολαρίων διευρύναμε περαιτέρω το αποτύπωμά μας.
Διαχρονικά δίπλα στους πελάτες μας, φιλοδοξούμε να έχουμε ηγετικό ρόλο στην χρηματοδότηση της ελληνόκτητης ναυτιλίας στην πορεία προσαρμογής της στις νέες τεχνολογικές και περιβαντολογικές προκλήσεις.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης