Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ρούμι Brugal 1888: Παρουσιάζει το πιο premium chocolate pairing που γίνεται τελετουργική εμπειρία!

tags :
Ρούμι Brugal 1888: Παρουσιάζει το πιο premium chocolate pairing που γίνεται τελετουργική εμπειρία!
Οι λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων, κατά την είσοδό τους στα επιλεγμένα σημεία, θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός welcome drink

Το δομινικανό ρούμι Brugal 1888 διπλής απόσταξης εξυψώνει το επίπεδο του food pairing και δημιουργεί την τέλεια γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας τον μοναδικό χαρακτήρα του premium brand με τη σοκολάτα!
Από τις 4 ως τις 18 Δεκεμβρίου, δέκα top bar σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα δώσουν την ευκαιρία, σε όσους αγαπούν το super premium ρούμι, να μυσταγωγηθούν στο απόλυτο γευστικό ταίριασμα. Οι λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων, κατά την είσοδό τους στα επιλεγμένα σημεία, θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός welcome drink, απολαμβάνοντας το ατόφιο απόσταγμα διπλής παλαίωσης Brugal 1888 σε συνδυασμό με τη χειροποίητη, βιολογική σοκολάτα του, βασισμένη στη συνταγή της Περουβιανής Kakau Worship.
211201_BRUGAL-CHOCOLATE-POST_1.jpg
Στη συνέχεια, οι φίλοι του ρούμι θα μπορούν να ολοκληρώσουν και να απογειώσουν τη γευστική τελετουργία συνταιριάζοντας την πλούσια μαύρη σοκολάτα με τα ιδανικά προτεινόμενα cocktails: το συναρπαστικό Negroni Dominicana, το Brugal 1888 Nightcap και το διαδεδομένο Don Nano’s Old Fashioned. Πρόκειται για τρεις επιλογές που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό, αναδεικνύοντας το γευστικό προφίλ και τη βελούδινη υφή του αποστάγματος, και προσφέροντας μια εναλλακτική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν μια νέα εκδοχή των αγαπημένων τους, κλασικών cocktails. Οι δύο πρώτες παραγγελίες θα συνοδευτούν από ξεχωριστά δώρα, που υπογραμμίζουν την ποιότητα του chocolate pairing και θα υπενθυμίζουν τη μοναδικότητα της εμπειρίας Brugal 1888.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης