Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα γραφεία στην Κρήτη για την Delfi Partners

Νέα γραφεία στην Κρήτη για την Delfi Partners

Το γραφείο στο κέντρο της πόλης, στη πλατεία Θεοτοκοπούλου (οδός Αρκολέων 19) στο Ηράκλειο, υποστηρίζει την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της εταιρείας

Η Delfi Partners με χαρά ανακοινώνει ότι επεκτείνει τη βάση της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Κρήτη με νέα γραφεία στο Ηράκλειο.

Το γραφείο στο κέντρο της πόλης, στη πλατεία Θεοτοκοπούλου (οδός Αρκολέων 19) στο Ηράκλειο, υποστηρίζει την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της εταιρείας.
Το νέο γραφείο, εντάσσεται στο γενικό πλαίσιο των στρατηγικών στόχων της εταιρείας, που αφορούν την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη της Ελλάδας και παράλληλα στην ανάπτυξη του franchise model της εταιρείας.
Ο όμιλος έχει εντάξει στο στρατηγικό σχεδιασμό του την παρουσία του στην Ευρώπη.
Επιπρόσθετα μέσα από την πλατφόρμας της για διάθεση ακινήτων (Delfi Properties www.delfiproperties.com) θα στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης και στοχεύει στην επέκταση των υπηρεσιών της πιο δυναμικά στη περιοχή.
«Με μεγάλη χαρά ενισχύουμε την παρουσία μας στην Κρήτη. Η επέκταση στη Κρήτη συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Οργανισμού μας στην διαχείριση και διάθεση ακινήτων.
Στόχος μας παραμένει η προσήλωση στις ανάγκες των πελατών και η άρτια εξυπηρέτηση τους.
Για τις ανάγκες επάνδρωσης του γραφείο έχει εργοδοτηθεί νέο και έμπειρο προσωπικό, που είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς» δήλωσε ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Delfi Partners & Company».
Ο κ. Αντώνης Μπάγιας, Country Head της Delfi Partners Ελλάδος πρόσθεσε ότι «Η έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της Delfi Partners στην Κρήτη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την εταιρεία και αντικατοπτρίζει το όραμά της για μια δυναμική παρουσία τόσο στον Ελληνικό χώρο αλλά και στην Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης