Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

To Hard Rock Café Athens υποδέχεται τις παιδικές Κυριακές

To Hard Rock Café Athens υποδέχεται τις παιδικές Κυριακές

Η Παιδική Κυριακή του Hard Rock Café Athens επιστρέφει και έρχεται για να μείνει!

To Hard Rock Café Athens ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, εγκαινιάζοντας πάλι τις Παιδικές Κυριακές που όλοι έχουμε αγαπήσει. 

Ένα μοναδικό Κυριακάτικο μεσημέρι περιμένει τους μικρούς μας Roxtars από τις 12μμ-4μμ, γεμάτο με δημιουργική απασχόληση και face painting, συνοδευόμενο από ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα για να το απολαύσουν μετά την απασχόληση τους.
Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 12€ συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα έχουν την τιμητική τους κάθε Κυριακή από εδώ και στο εξής. Για τον λόγο αυτό, έχει δημιουργηθεί το ειδικό Kids Menu με επιλογές που θα ξετρελάνουν το παιδικό τους ουρανίσκο και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς μικρούς γευσιγνώστες. 


A picture containing plate, indoor, accessory, meal

Description automatically generated


Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν μαζί τα υπέροχα comfort food πιάτα που προσφέρει το Hard Rock Café Athens, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χορταστικά main courses, starters για προθέρμανση και πεντανόστιμα γλυκά. Για αυτούς που προσέχουν για να έχουν υπάρχουν και οι gluten free επιλογές σε main courses και desserts.


A person and two children eating at a table

Description automatically generated with medium confidence


Η Παιδική Κυριακή του Hard Rock Café Athens επιστρέφει και έρχεται για να μείνει!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης