Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μοναδικές προσφορές πρόσβασης σε εμβληματικά αξιοθέατα για τους χειμερινούς επισκέπτες του Ντουμπάι από την Emirates

tags :
Μοναδικές προσφορές πρόσβασης σε εμβληματικά αξιοθέατα για τους χειμερινούς επισκέπτες του Ντουμπάι από την Emirates
Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν τρεις ολοκαίνουριες προσφορές δωρεάν πρόσβασης σε μερικά από τα πιο αγαπημένα και γνωστά αξιοθέατα του Ντουμπάι

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και Premier Partner της Expo 2020 Dubai, παρουσίασε τρεις μοναδικές προσφορές για ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Ντουμπάι αυτή τη χειμερινή σεζόν. Συμμετέχοντας σε μια σειρά από άλλες προσφορές προστιθέμενης αξίας για διακοπές στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της Expo 2020, η Emirates ανυπομονεί να εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να επισκεφθούν έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο.
Είτε ταξιδεύουν στο Ντουμπάι για πρώτη φορά είτε το επισκέπτονται ξανά, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν τρεις ολοκαίνουριες προσφορές δωρεάν πρόσβασης σε μερικά από τα πιο αγαπημένα και γνωστά αξιοθέατα του Ντουμπάι:

  • Το εμβληματικό Burj Khalifa At The Top: Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το Ντουμπάι από την κορυφή του ψηλότερου κτηρίου στον κόσμο και να απολαύσουν την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης από τις εκπληκτικές παραλίες της μέχρι την εμβληματική μαρίνα του Ντουμπάι, που αποτελούν περίπου τις μισές εκδρομές που κλείνουν όσοι επισκέπτονται τα ΗΑΕ . Αυτό το δωρεάν εισιτήριο παρατείνεται επίσης για είσοδο από τις 30 Νοεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.
  • The Dubai Fountains Boardwalk Experience: Μια ολοκαίνουργια πλωτή πλατφόρμα που βρίσκεται στο εκπληκτικό σιντριβάνι του Ντουμπάι, το The Boardwalk επιτρέπει στους επισκέπτες να έρθουν πιο κοντά στα περίφημα νερά, τη μουσική και τα φωτεινά θεάματα του Burj Khalifa.
  • The Views Observatory στο Emaar Sky View Hotel: Ένας ουρανοξύστης με θέα για τολμηρούς και τσουλήθρα με γυάλινο πάτο, για να κοιτάξει κανείς απέναντι στον ορίζοντα της πόλης του Ντουμπάι σε αυτό το αξιοθέατο που ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Για να επωφεληθούν από αυτήν τη μοναδική προσφορά, οι επιβάτες της Emirates πρέπει να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εδώ. Η ειδική προσφορά ισχύει για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ταξίδι με επιστροφή στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε θέση καμπίνας μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 20 Δεκεμβρίου 2021 για ταξίδια από τις 30 Νοεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν και επιλεγμένα καταστήματα της Emirates.

Απολαμβάνοντας το Ντουμπάι με την Emirates

Η Emirates προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για αποδράσεις στο Ντουμπάι.
Όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης Expo 2020, μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη οικονομικότερα με το My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, που τους προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής, απλά με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασής τους στην Emirates, ενώ λαμβάνουν επίσης κι ένα δωρεάν Expo 2020 Day Pass για να απολαύσουν μια ολόκληρη μέρα στην έκθεση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά, επισκεφτείτε την ειδική σελίδα προσφοράς.
Οι πελάτες της
Emirates μπορούν να κερδίζουν 1 Μίλι Skywards για κάθε  λεπτό που περνούν στο Ντουμπάι έως τις 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη του Emirates Skywards που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά ένα μίλι Skywards για κάθε λεπτό και να κερδίσουν έως και 5.000 Μίλια. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates που αγοράστηκαν από την 1η Αυγούστου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022, για ταξίδια κατά τη διάρκεια της Expo 2020 στο Ντουμπάι. Στην προσφορά περιλαμβάνονται επίσης εμπορικά διαθέσιμες πτήσεις της Emirates, οι πτήσεις της flydubai με αριθμό πτήσης της Emirates (EK).
Το Ντουμπάι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά ξενοδοχείων για διαμονή, για όλους τους προϋπολογισμούς, καθώς και συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, φαγητού και αγορών για όλες τις ηλικίες. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης.
Καθώς τα διεθνή σύνορα ανοίγουν ξανά και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μειώνονται, η Emirates ξεκίνησε τις πτήσεις της εκ νέου σε περισσότερους από 120 προορισμούς και αυτή τη στιγμή εκτελεί καθημερινές επιβατικές πτήσεις από Αθήνα προς Ντουμπάι.
Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους στο Ντομπάι, συμπεριλαμβάνοντας άλλα Expo πακέτα στο Emirates Holidays.

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Υγεία και ασφάλεια
: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.
Ευελιξία και Σιγουριά: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται του κλάδου με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική χρονική συγκυρία. Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων και δίνοντας τη δυνατότητα τους πελάτες της να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το Ντουμπάι, παρακαλούνται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα: https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης