Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα Marketing Director στo e-shop.gr η Νίκη Προδρόμου

tags :
Νέα Marketing Director στo e-shop.gr η Νίκη Προδρόμου

Η κα Προδρόμου έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες, όπως Leptos Group of Companies και Aristo Developers, αλλά και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών

Η Νίκη Προδρόμου αναλαμβάνει τη θέση της Marketing Director στο e-shop.gr.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η κα. Προδρόμου θα είναι επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και της οργάνωσης του Τμήματος Marketing της εταιρείας.

Έχοντας εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες, όπως τις Leptos Group of Companies και Aristo Developers Group of Companies στην Κύπρο, αλλά και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως την Cyta Hellas και την Vodafone, όπως επίσης και στον εκδοτικό Όμιλο Νίκη Εκδοτική στην Ελλάδα, έρχεται να εμπλουτίσει το δυναμικό του e-shop.gr με τις γνώσεις, τις φρέσκιες ιδέες της και ένα έντονο αίσθημα συνεργασίας, συμβάλλοντας δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.
Η Νίκη Προδρόμου κατέχει Master στο European Management του KatholiekeHogeschoolZuid-West-Vlaanderen (KATHO UniversityCollege) του Βελγίου και στα Χρηματοοικονομικά Τραπεζικά του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ είναι απόφοιτη από το NeapolisUniversity της Κύπρου στη Νομική και από το Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα της Πάτρας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Με περισσότερα από 200.000 προϊόντα στο e-shop.gr το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα προσφέρει από το 1998 λύσεις για κάθε είδους ανάγκες, ενώ αποστέλλει περισσότερες από 5.000 παραγγελίες προϊόντων καθημερινά.
Σήμερα, διατηρεί 56 συνεργαζόμενα Eshop points σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς επεκτείνεται προσπαθώντας να βρίσκεται δίπλα στον πελάτη της.
Οι συνεχείς επενδύσεις στην εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού που αποσκοπούν στην αρτιότερη συνεργασία εντός και εκτός εταιρείας, υπογραμμίζουν την πολιτική της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και σφραγίζουν τη δέσμευση του e-shop.gr για διαρκή βελτίωση, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης