Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νοέμβριος στην Cosmote TV με την επιστροφή του Dexter και τη νέα σεζόν του The Great

tags :
Νοέμβριος στην Cosmote TV με την επιστροφή του Dexter και τη νέα σεζόν του The Great
Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες σειρών επιφυλάσσει ο Νοέμβριος

Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες σειρών με λαμπερά ονόματα επιφυλάσσει ο Νοέμβριος αποκλειστικά για τους συνδρομητές της COSMOTE TV.
O serial killer, που έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία, Dexter (Μάικλ Σι Χολ), επιστρέφει διψασμένος για αίμα στη συνέχεια της ομώνυμης πολυβραβευμένης σειράς, ενώ η Ελ Φάνινγκ και ο Νίκολας Χουλτ δίνουν ξανά πνοή στη σατιρική τηλεοπτική εκδοχή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας και του συζύγου της, Πέτρου στο υποψήφιο για Emmy The Great.
Με νέα επεισόδια έρχονται στην COSMOTE TV και η σειρά «Brassic» (3η σεζόν) με το καυστικό βρετανικό χιούμορ, το επίσης κωμικό Frayed (2η σεζόν) και το αστυνομικό Grantchester (6η σεζόν), ενώ είναι ήδη διαθέσιμα τα αστυνομικά Annika και Witnesses.
Μέσα στον Νοέμβριο πρεμιέρα θα κάνουν, ακόμα, η γαλλική παραγωγή L’ Opera, το θρίλερ Ragdoll και η κωμική σειρά The Game.
Το πολυαναμενόμενο θρίλερ Yellowjackets με τις Τζούλιετ Λιούις (Cape Fear) και Κριστίνα Ρίτσι (The Addams Family) έρχεται επίσης στην COSMOTE TV, για να ξεδιπλώσει την επική ιστορία επιβίωσης μιας ομάδας κοριτσιών έπειτα από ένα αεροπορικό ατύχημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης