Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η DUR στηρίζει τη διοργάνωση Pink the City και διαδίδει το μήνυμα της πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού

tags :
Η DUR στηρίζει τη διοργάνωση Pink the City και διαδίδει το μήνυμα της πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού
Η DUR στηρίζει τη διοργάνωση “Pink the City” και διαδίδει το μήνυμα της πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού

H DUR συμμετέχει ενεργά και φέτος στην εκδήλωση Pink the City, και υποστηρίζει το σημαντικό έργο της για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά τον καρκίνο του μαστού.
Η εκδήλωση – θεσμός για τη Δυτική Ελλάδα, διεξάγεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα από την 1η έως τις 24 Οκτωβρίου με χορηγό της τη DUR.
Οι εθελοντές που συμμετέχουν στις πρωτότυπες δράσεις της διοργάνωσης ντύθηκαν με τα χαρακτηριστικά t-shirts DUR για μια ακόμα χρονιά, καθώς η εταιρεία αποτελεί σταθερό σύμμαχο της πρωτοβουλίας τα τελευταία χρόνια.
Μέσα από τις δεκάδες δράσεις του “Pink the City” μεταδίδεται το ηχηρό μήνυμα της πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού, στη διάδοση του οποίου συμβάλλει η DUR με τις δικές της δυνάμεις.
Η DUR, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης για πάνω από 60 χρόνια, δρα με γνώμονα τον άνθρωπο και δηλώνει την υποστήριξή της σε αξιόλογες πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των κοινοτήτων σχετικά με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Γίνετε κι εσείς μέρος του Pink the City 2021 ακολουθώντας τους τρόπους συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε στο www.pinkthecity.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης