Δελτία Τύπου

H SKY express αγκαλιάζει το «Τετράδιο Γενεθλίων μιας Όμορφης και Παράξενης Πατρίδας» της Φωτεινής Δάρρα

tags :
H SKY express αγκαλιάζει το «Τετράδιο Γενεθλίων μιας Όμορφης και Παράξενης Πατρίδας» της Φωτεινής Δάρρα

Η παραγωγή της διεθνούς αναγνωρισμένης δημιουργού εμπνέεται από την Ελληνική Επανάσταση και φιλοξενείται από
το Πολεμικό Μουσείο

Η SKY express είναι συνοδοιπόρος στο μουσικό ταξίδι της Φωτεινής Δάρρα με αφορμή την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Το «Τετράδιο Γενεθλίων μιας Όμορφης και Παράξενης Πατρίδας» αποτελεί ένα μουσικό αφήγημα το οποίο έγραψε, αφηγήθηκε και ερμήνευσε η φημισμένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα για εξελιχθεί στην πορεία σε φιλμ σε συνεργασία με το Πολεμικό Μουσείο.
Μέσα από τραγούδια ορόσημα μεγάλων συνθετών όπως Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίκης Θεοδωράκης, τη μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Γκάτσου και του Οδυσσέα Ελύτη αλλά και τους στίχους των Pink Floyd, η Φωτεινή Δάρρα μεταφέρει τον θεατή σε μια μαγική διαδρομή. Αυτή γίνεται σε ερμηνεία της ίδιας και με συνοδεία είτε μόνο πιάνου με τον Γιώργο Παπαχριστούδη, είτε πιάνου και παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου.
Αυτή τη διαδρομή στηρίζει η SKY express, η ελληνική εταιρεία που αλλάζει το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συμβάλλοντας στην παραγωγή ενός καλλιτεχνικού αποτελέσματος που με κέντρο την ελληνική ιστορία θα ταξιδέψει παντού.
Όπως αναφέρει η Δέσποινα Κατσίκα Marketing & Communications Manager της SKY express: “Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το όμορφο ταξίδι της Φωτεινής Δάρρα σε συνεργασία με το Πολεμικό Μουσείο. Μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία που έχει στόχο το πάντρεμα του τώρα με το χθες και ταυτόχρονα τιμά και προβάλει την ιστορία μας διεθνώς δεν θα μπορούσε παρά να μας βρει συνοδοιπόρους.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης