Δελτία Τύπου

Βιολογικό Χωριό: Ανανεώθηκε το κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο

Βιολογικό Χωριό: Ανανεώθηκε το κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο
Βιολογικό Χωριό: Ανανεώθηκε το κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο

Η αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων Βιολογικό Χωριό, στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και αναβάθμισης του Δικτύου της, προχώρησε στην ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματός της, στο Νέο Ηράκλειο.
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, το ανανεωμένο κατάστημα, συνολικής έκτασης 350 τ.μ., μαζί με τις επιλογές άριστης ποιότητας σε βιολογικά, vegan, vegetarian, gluten free και οικολογικά προϊόντα, προετοιμάζει Τμήμα για το Vegan Snack Bar “Crudo”, καθώς και healthy bar με ροφήματα και snack από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Παράλληλα, διαθέτει τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό σε επίπεδο φωτισμού και επίπλων και μεγάλους διαδρόμους, καθώς και αποκλειστικό χώρο για το Τμήμα Καλλυντικών, ενώ λειτουργεί και βιολογικό κρεοπωλείο με φρέσκα κρέατα ελληνικής παραγωγής. Ταυτόχρονα, το κατάστημα διαθέτει και ευρύχωρο εξωτερικό parking.
Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου του Βιολογικού Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Η ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματός μας, στο Νέο Ηράκλειο, εντάσσεται στο επενδυτικό πλάνο που ακολουθούμε απρόσκοπτα. Το να επιτυγχάνουμε βήμα-βήμα όλα όσα σχεδιάζουμε, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, είναι ο κυρίαρχος στόχος μας.
Έτσι, καταφέρνουμε να εξελίσσουμε διαρκώς το Δίκτυο και τις υπηρεσίες μας, ώστε να παρέχουμε στους καταναλωτές βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μέλλον στη σύγχρονη διατροφή».

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης