Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Siemens Ελλάδος θερμός υποστηρικτής και σταθερός συμμετέχων στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Η Siemens Ελλάδος θερμός υποστηρικτής και σταθερός συμμετέχων στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, η πιο κομβική συνάντηση της νέας γενιάς με την επιχειρηματική κοινότητα,
Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, η πιο κομβική συνάντηση της νέας γενιάς με την επιχειρηματική κοινότητα, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά ψηφιακά στις 7 - 9 Οκτωβρίου με τη σταθερή υποστήριξη της Siemens Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, ο θεσμός υποδέχτηκε ως ομιλητές στελέχη της εταιρείας, όπως τον κ. Johann Goettler, Πρόεδρο & CEO, Siemens A.E. και τον Δρ. Βασίλη Χατζίκο, Country Head Digital Industries, Siemens A.E., ενώ μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας του παρείχε ενημέρωση για τις νέες τάσεις και ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και ενέπνευσε όσους το παρακολούθησαν με ιστορίες επιτυχίας.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία του συνεδρίου και ενστερνιζόμενη το στόχο του, η Siemens αποτελεί σταθερό υποστηρικτή του Ψηφιακού Πανοράματος.
Η υποστήριξη της εταιρείας στο 2ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας πραγματοποιήθηκε μέσω της συμμετοχής σε panel συζητήσεων ανώτατων στελεχών της, τα οποία μοιράστηκαν insights της προσωπικής τους επαγγελματικής πορείας μεταδίδοντας τη σπίθα της επιχειρηματικότητας στο νεανικό κοινό, καθώς και μέσω ενός virtual booth που παρουσίασε τις καινοτόμες τεχνολογίες της Siemens στους τομείς της βιομηχανίας, των υποδομών και των μεταφορών.
Ο κ. Johann Goettler, Πρόεδρος & CEO, Siemens A.E., συμμετείχε στο πάνελ «Οι προκλήσεις της ηγεσίας σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών» και μοιράστηκε το όραμα του για τον οργανισμό του μέλλοντος, έναν οργανισμό που συνδυάζει την τεχνολογία με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, επαναπροσδιορίζοντας τη φύση της εργασίας προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά της.
Η πρόσφατη βράβευση της Siemens Ελλάδος για την αναδιαμόρφωση του χώρου εργασίας στην περίοδο της Covid-19 αποτελεί απόδειξη της καινοτόμου και ανθρωποκεντρικής ηγεσίας της εταιρείας.
Ο Δρ. Βασίλης Χατζίκος, Country Head Digital Industries, Siemens A.E. ενίσχυσε τον θεσμό συμμετέχοντας στο πάνελ «Information Security: πώς η παγκόσμια αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων δημιουργεί ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις δυνατότητες που προσφέρει ο τομέας της κυβερνοασφάλειας, ένας ταχύτατα μεταβαλλόμενος κλάδος που απαιτεί την ευαισθητοποίηση και συνεχή επαγρύπνηση της βιομηχανίας, καθώς και μια ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Η Digital Industries της Siemens ηγείται του τομέα της βιομηχανικής επανάστασης και, σε στενή συνεργασία με τους εταίρους της, αποτελεί κινητήρια δύναμη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό βιομηχανιών, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες της να αναπτύξουν πιο ευέλικτες διαδικασίες παραγωγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης