Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Κορυφαίος Προμηθευτής Τροφίμων» η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Super Market Awards 2021

«Κορυφαίος Προμηθευτής Τροφίμων» η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ  στα Super Market Awards 2021
«Κορυφαίος Προμηθευτής Τροφίμων» η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Super Market Awards 2021

Με τέσσερα βραβεία και μία τιμητική διάκριση, η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Κορυφαίος Προμηθευτής Τροφίμων» στην πρόσφατη διοργάνωση Super Market Awards 2021.
Η εταιρεία, που ξεχωρίζει πενήντα χρόνια τώρα για τα αξεπέραστης ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας λαχανικά της, βραβεύθηκε, τόσο για τα προϊόντα της, όσο και για την προσαρμοστικότητα που επέδειξε η εφοδιαστική της αλυσίδα, κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα:

  • Mε χρυσό και χάλκινο βραβείο για τις νέες, πρωτοποριακές συσκευασίες τους και το επαναλανσάρισμά τους, αντίστοιχα διακρίθηκαν oι φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης Φρεσκοκομμένα.Ο αποτελεσματικός επανασχεδιασμός των συσκευασιών και το δυναμικό επικοινωνιακό πλάνο ανέδειξαν την προϊοντική σειρά σε πρωταγωνιστή της ανάπτυξης για το 2020, καταγράφοντας αύξηση των πωλήσεων σε όγκο συγκριτικά με την περσινή περίοδο.
  • Tο χρυσό βραβείο στην κατηγορία Marketing & Επικοινωνία (Food) κατέκτησε για την πρόσφατη καμπάνια «Το παραδοσιακό φαγητό όπως το ΄χεις αγαπήσει και ακόμα καλύτερο!» η προϊοντική σειρά Ας Μαγειρέψουμε. Επιπλέον, το συγκεκριμένο έργο έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα: Προμηθευτές Ταχυκίνητων Προϊόντων (Food & Non-Food) με αποτέλεσμα να διακριθεί και να αποσπάσει και τον τίτλο TOP RATED PROJECT. Το στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας κατάφερε να αναδείξει με επιτυχία όλα τα χαρακτηριστικά της προϊοντικής σειράς, φέρνοντας ουσιαστικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.
  • Τέλος, η εταιρεία διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία στη Βελτιστοποίηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» για την προσαρμοστικότητα και την άμεση απόκριση της εφοδιαστικής της αλυσίδας κατά την πρώτη φάση της πανδημίας. Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, εξυπηρέτησε αποτελεσματικά κατά την περίοδο της πανδημίας τις πολλαπλάσιες ανάγκες εφοδιασμού του λιανεμπορίου και φρόντισε ώστε οι καταναλωτές να μπορούν ανά πάσα στιγμή, με ασφάλεια να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα της.

Οι πολλαπλές βραβεύσεις χάρισαν στην ηγέτιδα εταιρεία τροφίμων το σημαντικότερο βραβείο του «Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων», σε μία χρονιά
που η βιομηχανία και το λιανεμπόριο κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε πρωτόγνωρα δεδομένα.
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να συνεχίσει να τιμά έμπρακτα και ουσιαστικά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το λιανεμπόριο και να προσφέρει με αυτόν τρόπο διαρκώς στους καταναλωτές της ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, που εμπιστεύονται και προτιμούν καθημερινά.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης