Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

O Γρηγόρης Σκλήκας νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παλίρροια

tags :
O Γρηγόρης Σκλήκας νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παλίρροια

O κ. Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, με θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικές εταιρείες ηγέτιδες στα γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ροφήματα, παγωτά

Ο Γρηγόρης Σκλήκας, ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου (CEO) στην ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Παλίρροια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, με θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικές εταιρείες ηγέτιδες στα γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ροφήματα, παγωτά.
Πιο πρόσφατα ήταν CEO Europe ARYZTA με έδρα το Δουβλίνο.
Η Aryzta ηγείται στον τομέα των κατεψυγμένων αρτοπαρασκευασμάτων. Προηγουμένως, εργάστηκε 11 χρόνια για τη Royal FrieslandCampina, παγκόσμιο ηγέτη στα γαλακτοκομικά, όπου διετέλεσε Chief Operating Officer EMEA με έδρα την Ολλανδία.
Υπήρξε επίσης Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης & Ρωσίας για την ίδια εταιρεία και νωρίτερα Διευθύνων Σύμβουλος Friesland Campina Hellas.
Πέρασε 14 χρόνια στην Unilever κατέχοντας πιο πρόσφατα θέσεις Γενικής Διεύθυνσης Algida Ελλάδα και προηγουμένως θέσεις περιφερειακού εμπορικού διευθυντή στις Αραβικές χώρες, με έδρα την Jeddah και Dubai.
Ο πρόεδρος της Παλίρροια, Κώστας Σουλιώτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάχθηκε στην οικογένεια της Παλίρροια ο Γρηγόρης.
Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία και γνώση στην αγορά τροφίμων, που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης