Δελτία Τύπου

Νέο κατάστημα My Market στην Αρτα

tags :
Νέο κατάστημα My Market στην Αρτα

Το νέο My market στην Άρτα άνοιξε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, επί της οδού Αλεξάνδρου Ζάρρα 57

Ενα νέο κατάστημα, σε κεντρικό σημείο στην πόλη της Άρτας, εγκαινίασε η αλυσίδα My market.

Το νέο My market, τονίζει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και από την πρώτη ημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις των πελατών του τόσο με τον αναβαθμισμένο χώρο πωλήσεων όσο και με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, συνθέτοντας μία ξεχωριστή εμπειρία αγορών.
Με αυτό το κατάστημα, η αλυσίδα ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην περιφέρεια της Ηπείρου, καθώς το νέο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στα τέσσερα των Ιωαννίνων και αυτό της Πρέβεζας.
Το κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη νέα, μοντέρνα αισθητική που έχει υιοθετήσει η αλυσίδα τα τελευταία χρόνια.
Οι χώροι του καταστήματος συνδυάζουν άνεση και λειτουργικότητα με τον απόλυτα σύγχρονο και καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Σε ένα συνολικό χώρο σχεδόν 2.000 τ.μ., οι χώροι πώλησης καλύπτουν έκταση 915 τ.μ., ενώ διαθέτει 22 θέσεις στάθμευσης συνολικά στον υπόγειο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος (εκ των οποίων 3 είναι για ΑμΕΑ).
Επιπλέον, στο πλαίσιο πιστοποίησης των My market ως «Επιχείρηση φιλική προς το ποδήλατο», έχουν τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο και οι νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, ενισχύοντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και στην πόλη της Άρτας.
Το νέο My market στην Άρτα που βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, επί της οδού Αλεξάνδρου Ζάρρα 57 αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της αλυσίδας προς τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μία σύγχρονη, εύκολη και προσβάσιμη εμπειρία αγορών για όλους, καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης