Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τα «πρωτάκια» των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής στη νέα σχολική χρονιά

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τα «πρωτάκια» των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής στη νέα σχολική χρονιά
Προσφέρει την πρώτη σχολική τσάντα του Δημοτικού και πολύχρωμα σχολικά είδη, βοηθώντας να γίνει πραγματικότητα «Ένας άθλος ακόμα για την Παιδεία»

Τα παιδιά των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής αποτελούν παράδειγμα σθένους και εμπνέουν τους ανθρώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, που για ακόμα μία φορά μεριμνούν και «πράττουν» για την κοινωνία και την παιδεία μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα».
Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επενδύει στη νέα γενιά και φροντίζει ώστε κάθε παιδί να σταθεί ισότιμα στη σχολική αίθουσα και να απολαύσει το ταξίδι της εκπαίδευσης, από την πρώτη κιόλας ημέρα του Δημοτικού. Στηρίζει αυτό το νέο ξεκίνημα και προσφέρει σε κάθε μαθητή της Α’ Δημοτικού των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται – Εύβοια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ηγουμενίτσα, Δραπετσώνα, Πάτρα, Ρίο και Ηράκλειο -  από μία πολύχρωμη σχολική τσάντα γεμάτη από σχολικά είδη και γραφική ύλη. Με αυτό τον τρόπο παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να δώσουν οι μικροί καθημερινοί ήρωες τον δικό τους «αγώνα», κατακτώντας τη γνώση.
Άλλωστε, για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ η ειδική αγωγή είναι συνώνυμη με την πρόοδο και την παιδεία, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια του έτους έχει στηρίξει δομές της Εύβοιας με χορηγίες εκπαιδευτικού υλικού, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, καθώς και με υλικά για την αναβάθμιση υποδομών.
Η κα Εύη ΙωαννίδουΔιευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, ειδικά όταν πρόκειται και για την πρώτη ημέρα στο Δημοτικό! Όλοι εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα στους μικρούς μαθητές των Ειδικών Σχολείων στις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε και μοιραζόμαστε μαζί τους το χτυποκάρδι αυτής της νέας αρχής. Συνεχίζουμε με συνέπεια να δημιουργούμε αξία, να χτίζουμε γερά θεμέλια για κάθε παιδί και να στεκόμαστε αρωγοί στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, στις περιοχές δράσης μας κι όχι μόνο».
Ενημερωθείτε για ακόμα περισσότερους άθλους που στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στην πλατφόρμα www.enasathlosakoma.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης