Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Mastercard και ΕΟΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύουν τον Ελληνικό Τουρισμό σε διεθνείς αγορές

Mastercard και ΕΟΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύουν τον Ελληνικό Τουρισμό σε διεθνείς αγορές
Η στόχευση της καμπάνιας θα είναι στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Mastercard και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ενώνουν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους, σε μία νέα, κοινή καμπάνια επικοινωνίας, με βασικό στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού και ιδανικής επιλογής για διακοπές.
Η στόχευση της καμπάνιας θα είναι στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, αναδεικνύοντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν, μεταξύ των ταξιδιωτών από τις συγκεκριμένες χώρες και θα διαρκέσει για 4 μήνες.
Κεντρικό όχημα της καμπάνιας αποτελεί η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα https://visitgreekdestinations.com/, μέσα από την οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία σειρά από αποκλειστικά πακέτα διαμονής, μετακίνησης, εμπειριών και προνομίων, για τους κατόχους καρτών Mastercard®.
Για τον σκοπό αυτό, η Mastercard αξιοποίησε συνεργασίες που έχει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η booking.com και η rentalcars.com, ενώ σε τοπικό επίπεδο προχώρησε σε μία σειρά από συνεργασίες με κορυφαίες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, όπως η Aegean Airlines, η Seajets, η Aegean Speed Lines, η AVIS, η Aldemar Resorts, η Grecotel και η Atlantica Hotels & Resorts.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης