Δελτία Τύπου

Το Digital Marketing είναι το θέμα του 3ου online σεμιναρίου του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions

tags :
Το Digital Marketing είναι το θέμα του 3ου online σεμιναρίου του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions
Δωρεάν για όλους, αποκλειστικά στο YouTube κανάλι της COSMOTE.

Στο Digital Marketing είναι αφιερωμένη η 3η ενότητα της σειράς online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions, που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο YouTube κανάλι της COSMOTE.
Στην 3η ενότητα της σειράς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το Digital Marketing, ώστε να προωθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής τους στο Internet και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Όσοι παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα θα γνωρίσουν αναλυτικά όλες τις μορφές του Digital Marketing και θα μάθουν πως μπορούν να χαράξουν αποτελεσματικά τη στρατηγική της online διαφήμισης τους. Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την αξιοποίηση των Social Media τους, δημιουργώντας κατάλληλο περιεχόμενο για την επιχείρησή τους, αλλά και εξυπηρετώντας τους πελάτες τους, μέσα από αυτά. Τέλος, οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να στήνουν αποτελεσματικές ψηφιακές καμπάνιες, καθώς και να αξιολογούν τα αποτελέσματα των ενεργειών που έχουν υλοποιήσει οι ίδιοι, αλλά και ο ανταγωνισμός τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 3ης θεματικής ενότητας για το Digital Marketing και της 2ης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν συνολικά, μέσα από κοινό Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» με τη συμμετοχή ειδικών με επιτυχημένη δράση στους συγκεκριμένους τομείς. Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.
Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

Τι είναι το #GrowYourBusiness - The Digital Sessions

Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.
Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση  #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο.
Περισσότερα για το #GrowYourBusiness - The Digital Sessions στο: growyourbusiness.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης