Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Χρυσό» στο ΥΓΕΙΑ - Νέα διάκρισή από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

tags :
«Χρυσό» στο ΥΓΕΙΑ - Νέα διάκρισή από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης
Η αξιολόγηση των εταιρειών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σύμφωνα με τα κριτήρια του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) και του CRI Pass

Νέα διάκριση και μάλιστα “GOLD” έλαβε το ΥΓΕΙΑ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, σχετικά με τις επιδόσεις του στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, για το 2020 - 2021. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το ΥΓΕΙΑ διακρίνεται, στον συγκεκριμένο θεσμό, ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της χώρας, σχετικά με τις πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει.
Η αξιολόγηση των εταιρειών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σύμφωνα με τα κριτήρια του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) και του CRI Pass. Πρόκειται για δύο διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα που εξετάζουν, αναλύουν και αξιολογούν τις επιδόσεις των εταιρειών στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Την εκδήλωση του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης, που φέτος πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, προλόγισαν η κα Νιόβη Ρίγκου, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών και ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.
Στο πλαίσιο της νέας διάκρισης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε: «Στο ΥΓΕΙΑ γνωρίζουμε καλά πως η ευθύνη μας δεν περιορίζεται μόνο σε όσους μας εμπιστεύονται την υγεία τους. Απλώνεται στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στη χώρα. Θέλουμε κάθε όφελος που δημιουργείται από τη δραστηριότητά μας, κάθε μας πράξη, να αφήνει ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα για όσο το δυνατόν περισσότερους. Έτσι αντιλαμβανόμαστε την ανάπτυξη, εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια. Έτσι αποκτά πραγματικό νόημα η κατάκτηση της κορυφής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης