Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στο Bites of Greece στο Λονδίνο

tags :
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στο Bites of Greece στο Λονδίνο
H Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στη διεθνή αγορά,

H Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στη διεθνή αγορά, συμμετέχει στην πρωτοπόρα δράση Bites of Greece, που δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες του Λονδίνου, να γνωρίσουν από κοντά τα ελληνικά προϊόντα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις τους ενισχύοντας το εξαγωγικό αποτύπωμα των εταιριών που συμμετέχουν.
Τα βραβευμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζονται στα ράφια Bites of Greece στο Partridges, το διάσημο delicatessen του Λονδίνου, γνωστό για τα ιδιαίτερα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.
Επιπλέον, επιλεγμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχουν στο ειδικά σχεδιασμένο pop-up store στο Islington, αγαπημένη περιοχή για τους ‘foodies’ του Λονδίνου.
Εκεί λειτουργεί έκθεση με δυνατότητα γευσιγνωσίας, ενώ υπάρχουν παράλληλα προτάσεις γευμάτων, μαγειρική και γευσιγνωσία από την μοναδική σεφ Ειρήνη Τζώρτζογλου – Νικήτρια του Masterchef Βρετανίας το 2019, συνδυασμός γεύσεων με κρασί κ.λπ.
Τα 100% ελληνικά και ποιοτικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ θα βρεθούν το επόμενο διάστημα και στο διάσημο Truman Brewery’s Upmarket στο Brick Lane, ένα σημείο που συστήνει στο απαιτητικό Λονδρέζικο κοινό νέες γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο.
Το Bites of Greece έχει έντονη προβολή μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και αποτελεί μία άριστη ευκαιρία για τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν ευρέως γνωστά σε ένα πολυπολιτισμικό και ενθουσιώδες κοινό.
Η ιδέα της δράσης αυτής και όλη η διοργάνωση υποστηρίχτηκε θερμά από τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με οικονομική υποστήριξη στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Το Bites of Greece υλοποιήθηκε με την συνεργασία και την προβολή της Enterprise Greece, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, στοχεύοντας στη συνεχή διεύρυνση του εξαγωγικού της αποτυπώματος, συμμετέχει σε πρωτοβουλίες και εκθέσεις και προωθεί τα βραβευμένα για την ανώτερη ποιότητα και μοναδική γεύση τους προϊόντα της, με στόχο τη δημιουργία νέων εμπορικών συμφωνιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης