Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: Για πρώτη φορά online μεταγεννητικά μαθήματα ΜΑΙΑγάπη!

tags :
ΙΑΣΩ: Για πρώτη φορά online μεταγεννητικά μαθήματα ΜΑΙΑγάπη!
Τα σεμινάρια έχουν σαν στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου συμβουλευτική λύνοντας οποιαδήποτε απορία που αφορά στην μεταγεννητική περίοδο

Το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί ακόμα μία φορά και διοργανώνει μεταγεννητικά μαθήματα “After birth” για νέες μητέρες. Η εμπειρία της μητρότητας στο ΙΑΣΩ είναι μοναδική και με το πρόγραμμα ΜΑΙΑγάπη είμαστε δίπλα της από την εγκυμοσύνη μέχρι την περίοδο με το μωρό της στο σπίτι. Το ΜΑΙΑγάπη είναι η φιλοσοφία μας, είναι η εμπειρία της μητέρας “mothers’ experience” με το ΙΑΣΩ, η οποία συνεχώς θα εμπλουτίζεται.
Από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους, οι νέες μητέρες, θα μπορούν να συμμετέχουν στα online σεμινάρια από τις εξειδικευμένες Μαίες του ΙΑΣΩ. Τα σεμινάρια έχουν σαν στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου συμβουλευτική λύνοντας οποιαδήποτε απορία που αφορά στην μεταγεννητική περίοδο. Η θεματολογία τους είναι ολοκληρωμένη καλύπτοντας τα εξής:
* Λοχεία: ορισμός, διάρκεια, προσωπική φροντίδα και περιποίηση
* Μητρικός θηλασμός: μύθοι και πραγματικότητα, οδηγίες και συμβουλές
* Άσκηση και διατροφή της νέας μητέρας
* Φροντίδα και περιποίηση νεογνού
* Ο ρόλος του πατέρα
* Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα
Η εμπειρία του ΙΑΣΩ σε Μαιευτικά θέματα είναι μοναδική, ως το μεγαλύτερο Μαιευτήριο και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα.
Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να καλέσετε στο 2106184155 Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης