Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Χρυσό Βιολογικό E LA WON στον ATHIOOC 2021

tags :
Χρυσό Βιολογικό E LA WON στον ATHIOOC 2021
Χρυσό Βιολογικό E LA WON στον ATHIOOC 2021

Με φόντο την παραδεισένια Λέσβο και με ιστορικό αποτύπωμα το ατελείωτο δάσος ελιάς του νησιού - περίπου 11 εκατομμύρια ελαιόδεντρα - διεξήχθη ο μοναδικός Διεθνής Διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα, γιατί η χώρα μας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικές δυνάμεις στον κόσμο.
Ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός ελαιολάδου ATHENA 2021 είχε ρεκόρ συμμετοχών, 574 δείγματα από 24 χώρες. Μεταξύ τους πολλά από τα πιο γνωστά ελαιόλαδα του κόσμου.
Σ΄ ένα ιδανικό χώρο, στο μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, οι 25 κριτές - γευσιγνώστες από 12 χώρες δοκίμασαν όλη την γκάμα των ελαιολάδων που συμμετείχαν.
Το Organic E-LA-WON, προϊόν βιολογικής γεωργίας και Κορωνέικης ποικιλίας με πιστοποίηση από τον Οργανισμό Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, έχει ιδιαίτερα αρώματα και ισορροπημένο πικρό και πικάντικο χαρακτήρα απέσπασε Χρυσό Βραβείο.
Αναφερόμενος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της E-LA-WON, κος Ιωάννης Καμπούρης, τόνισε «στηρίζουμε την Ελλάδα, διότι η αξιοποίηση του πολιτισμού της ελιάς και η ανάπτυξη του ελαιοτουρισμού δίνει προοπτικές και ευαισθητοποιεί τους νέους να βρουν διέξοδο από τον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης