Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη FoodExpo Digital 2021

tags :
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη FoodExpo Digital 2021
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη FoodExpo Digital 2021

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά στη FoodExpo που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2021.
Στο πλαίσιο της FoodExpo 2021, στην οποία οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε εγχώριους και διεθνείς food traders, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα παρουσιάσει την ευρεία ποικιλία των προϊόντων της καθώς και πιο πρόσφατα λανσαρίσματα, όπως τα ανανεωμένα ζυμαρικά γρήγορου βρασμού Espressi, τα βραβευμένα βιολογικά Cous Cous χωρίς γλουτένη, τα πρωτοποριακά βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό artesian pasta straws και τα βιολογικά παιδικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ που μόλις έφτασαν στην αγορά των ΗΠΑ.
Παράλληλα, στελέχη από το τμήμα πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα είναι συνδεδεμένα ώστε να συναντήσουν και να συνομιλήσουν διαδικτυακά με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ διευρύνει συνεχώς το εξαγωγικό της αποτύπωμα μέσα από τη συμμετοχή της σε σημαντικές εκθέσεις, όπως η FoodExpo, που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την απευθείας σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης