Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Μ. Διακάκης νέος διευθυντής πωλήσεων στη JTI

tags :
Ο Μ. Διακάκης νέος διευθυντής πωλήσεων στη JTI
Ο κ. Διακάκης αναλαμβάνει τη θέση, καθώς ο Πάρις Ελευθεριάδης συνταξιοδοτείται μετά από μια επιτυχημένη 23χρονη καριέρα στην JTI.

Καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα αναλαμβάνει ο Μηνάς Διακάκης, στη θέση του Πάρι Ελευθεριάδη ο οποίος συνταξιοδοτείται μετά από μια επιτυχημένη 23χρονη καριέρα στην JTI.
Ο Μηνάς Διακάκης, με πορεία 19 ετών στα FMCG και εμπειρία σε διαφορετικές αγορές στην περιοχή EMEA και Ασίας, εντάχθηκε στο δυναμικό της JTI τον Απρίλιο του 2020 ως Sales & Operations Manager για την Κύπρο και τη Μάλτα.
Έχει διατελέσει στέλεχος σε κρίσιμους ρόλους στρατηγικής προϊόντων, μετασχηματισμού και επέκτασης επιχειρήσεων, διαχείρισης ομάδων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρείες όπως η Procter & Gamble, η Sara Lee και η Unilever.
Είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων από το Deree College και MBA από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της JTI κ. Victor Crespo ευχαριστεί για την προσφορά του τον Πάρι Ελευθεριάδη και συγχαίρει τον Μηνά Διακάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: «Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Πάρι για τη συμβολή του στην επιτυχία της JTI και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην ζωή του. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ τον Μηνά, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης