Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Δίρφυς αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της στην κοινωνία

tags :
Η Δίρφυς αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της στην κοινωνία
Η Δίρφυς αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της στην κοινωνία

Η εταιρία Δίρφυς, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει αδιάκοπα τις πολλαπλές χορηγίες σε μία προσπάθεια να υποστηρίξει αθλητικούς ομίλους, δράσεις, πρότυπες πρωτοβουλίες, αλλά και κρατικές υπηρεσίες.
Ειδικότερα, η εταιρία διένειμε ποσότητες νερού σε τρία διαφορετικά σημεία της Εύβοιας για κάλυψη μέρους των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος ως ένδειξη αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που επιτελεί.
Παράλληλα, η Δίρφυς πραγματοποίησε πολλαπλές χορηγίες σε αθλητικά σωματεία και συγκεκριμένα στην ομάδα Ηρακλής Ψαχνών, στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας, Αβάντες, καθώς και στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ευβοιωτική εταιρία στηρίζει επιπλέον διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τη 19η Ανάβαση Κύμης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στοχεύοντας στην ανάδειξη δράσεων που δίνουν την ευκαιρία σε ένα ευρύ κοινό να γνωρίσει νέους προορισμούς και να απολαύσει το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Επιπλέον, το επόμενο διάστημα η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, θα προσφέρει ποσότητες προϊόντων της στο Δήμο Χαλκιδέων για προγραμματισμένες εθελοντικές δράσεις τους.
Το νερό δίρφυς θα συνεχίσει να αποτελεί αρωγό πρωτοβουλιών με στόχο την άνθιση των τοπικών κοινωνιών και την περαιτέρω ανάδειξη της σημασίας του ελληνικού αθλητισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης