Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Mastercard συνεργάζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά με το Arian Open Air Cinema

tags :
Η Mastercard συνεργάζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά με το Arian Open Air Cinema

Οι κάτοχοι των καρτών Mastercard®, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές βραδιές θερινού σινεμά, απολαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια και μοναδικές προσφορές

Η Mastercard, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενώνει τις δυνάμεις της με τον ιστορικό θερινό κινηματογράφο ARIAN, προσφέροντας ανεκτίμητες κινηματογραφικές εμπειρίες στους κατόχους των καρτών της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Arian Open Air Cinema άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις 21 Μαΐου και ξεκίνησε να υποδέχεται το κοινό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων και μέγιστη πληρότητα 75% της συνολικής του χωρητικότητας.
Από τις 21 Μαΐου και για όλη την θερινή περίοδο, οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, εξασφαλίζουν 2€ έκπτωση με κάθε ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου που πραγματοποιούν.
Επιπλέον, οι τέσσερις πρώτοι θεατές που θα αγοράζουν τα εισιτήρια τους σε ζεύγη, με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία cinema & dining, στα ειδικά διαμορφωμένα Mastercard booths, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό menu με τέσσερις διαφορετικές επιλογές.
Πιο συγκεκριμένα, δύο καναπέδες για τέσσερις θεατές, στο ωραιότερο σημείο της αίθουσας, μεταμορφώνονται σε Mastercard booths, όπου οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν παράλληλα να παραγγείλουν το αλκοολούχο ποτό και το σνακ της επιλογής τους.
Ως μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να σερβιριστούν στις θέσεις τους, από τον προσωπικό τους σερβιτόρο.
Για τους ενδιαφερόμενους η εν λόγω προσφορά ισχύει κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή.
Τέλος, οι κάτοχοι καρτών Mastercard που επισκέπτονται την χώρα μας από το εξωτερικό, έχουν τη δυνατότητα, μέσα από την online πλατφόρμα priceless.com, να απολαύσουν μία ελληνική κινηματογραφική βραδιά μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η Mastercard, εξασφαλίζει στους επισκέπτες της χώρας μας τη δυνατότητα μίας ιδιωτικής προβολής στο θερινό κινηματογράφο Arian Open Air Cinema, η οποία θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό δείπνο με ελληνική ταυτότητα. Στο τέλος της βραδιάς οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα ξεχωριστό δώρο, ως ενθύμιο αυτής της πρωτόγνωρης κινηματογραφικής εμπειρίας.
Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing και Communications Director, Europe δήλωσε σχετικά:«Η επανέναρξη της λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων αποτελεί μία σημαντική και ευχάριστη είδηση για όλους μας. Στη Mastercard, η συνεργασία μας με το Arian Open Air Cinema για 4η συνεχόμενη χρονιά, μας δίνει έναν επιπλέον λόγο να είμαστε χαρούμενοι, καθώς μέσω αυτής έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες ανεκτίμητες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις στους κατόχους των καρτών μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης