Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι εκδηλώσεις Ιουνίου στο Public

tags :
Οι εκδηλώσεις Ιουνίου στο Public
Το Public μέσω του bookfriends.gr, του μεγαλύτερου site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 60.000 κριτικές

Καλοκαίρι στο Public και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται δυναμικά τον Ιούνιο για το Νο. 1 βιβλιοπωλείο της χώρας!! Συζητήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται ζωντανά στη σελίδα του Public στο Facebook, στο κανάλι του Public στο YouTube αλλά και σε φυσικά καταστήματα.
Το Public μέσω του bookfriends.gr, του μεγαλύτερου site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 60.000 κριτικές, ενθαρρύνει το βιβλιοφιλικό κοινό να μοιράζεται τα σχόλιά του για τα βιβλία που διάβασε, ή να αναζητήσει κριτικές για τίτλους βιβλίων.

Παρακάτω οι εκδηλώσεις αναλυτικά:

«Καλό μου παιδί» Romy Hausman (Εκδόσεις Μεταίχμιο)
Τετάρτη 2/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν την Τετάρτη 2/6 και ώρα 19.00, το νέο καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα της Romy Hausmann, «Καλό μου παιδί». Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Δημήτρη Σίμο. Σημειώνεται πως το βιβλίο της έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, καθώς έχει μεταφραστεί ήδη σε περισσότερες από 19 γλώσσες, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η κινηματογραφική του μεταφορά. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Η δύναμη του νου», David Eagleman και Anthony Brandt (Εκδόσεις Οξύ)
Παρασκευή 4/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 19.00, ο διακεκριμένος νευροεπιστήμονας και συγγραφέας David Eagleman και ο Anthony Brandt, καθηγητής μουσικής στη Μουσική Σχολή Shepherd του Πανεπιστημίου Rice, με αφορμή το βιβλίο «Η Δύναμη του Νου - Επινοώντας τον κόσμο μέσα από τη δημιουργική διαδικασία», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ, θα συμμετέχουν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Η δημιουργικότητα και η καινοτομία σε δύσκολους καιρούς: Πως η πανδημία επηρεάζει την ικανότητα του μυαλού μας για δημιουργία». Μαζί τους ο Γιάννης Καρλόπουλος, Leading Graphic Designer–Creative Director, Θάνος Φέσκος, Renowned Chef, και Σεραφείμ Τσοτσώνης, Electronic music Composer & Producer. Συντονισμό στην συζήτηση θα κάνει ο Σπήλιος Λαμπρόπουλος, Curator Consultant. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Ο μέντορας», Ειρήνη Βαρδάκη (Εκδόσεις Μίνωας)
Δευτέρα 7/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public και οι εκδόσεις Μίνωας παρουσιάζουν την Δευτέρα 7/6 και ώρα 19:00, ο το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Ειρήνης Βαρδάκη, με τίτλο «Ο Μέντορας», το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου. Με την συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο blogger Σταύρος Ηλιόπουλος. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Μυθιστόρημα με κλειδί», Χρήστος Μαρκογιαννάκης (Εκδόσεις Μίνωας)
Τρίτη 8/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public και οι εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν, την Τρίτη 8/6 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη «Μυθιστόρημα με κλειδί». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και φωτογράφος Νίκος Αλιάγας και η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη, ενώ η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Σικελικό ειδύλλιο», Σώτη Τριανταφύλλου (Εκδόσεις Πατάκη)
Τετάρτη 9/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public φιλοξενεί την Σώτη Τριανταφύλλου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Σικελικό ειδύλλιο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, την Τετάρτη 9/6 και ώρα 19.00 στη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή.

«Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», Λάκης Λαζόπουλος (Εκδόσεις Διόπτρα)
Παρασκευή 11/6 και ώρα 20:00 | @Public FB

Ο Λάκης Λαζόπουλος με το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», θα μας ταξιδέψει στις αναμνήσεις μιας ζωής την Παρασκευή 11/6 στις 19.00. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Ο θάνατος του Οδυσσέα», Δημήτρης Σίμος (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

Δευτέρα 14/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σίμου «Ο θάνατος του Οδυσσέα», τη Δευτέρα 14/6 στις 19.00. Ο Θάνατος του Οδυσσέα, είναι ένα σύγχρονο αστυνομικό θρίλερ που μας βάζει στα σκοτεινά νερά, μιας θάλασσας προδοσίας και μίσους. Μαζί με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η Χίλντα Παπαδημητρίου, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Πώς θα ζήσουμε στον Άρη», Stephen Petranek (Εκδόσεις Key Books)
Τρίτη 15/6  και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public φιλοξενεί τον Stephen Petranek την Τρίτη 15/06 και ώρα 19:00 για να μιλήσει για το νέο του βιβλίο «Πώς θα ζήσουμε στον Άρη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books. Θα συνομιλήσει μαζί με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ηλία Μαγκλίνη. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί μέσα από τις σελίδες του Public στο FacebookYouTube και blog

«Τα φτερωτά σανδάλια», Στέφανος Αλεξιάδης (Εκδόσεις Υδροπλάνο)

Τετάρτη 16/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Την Τετάρτη 16/6 στις 19:00, ο Στέφανος Αλεξιάδης θα συνομιλήσει με τους Ευθύμιο Σαββάκη και Δημήτρη Παπαδημητριάδη για το νέο του βιβλίο «Τα φτερωτά σανδάλια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Το βιβλίο αφορά την ιστορία του Φοίβου, ενός κινητικά ανάπηρου παιδιού που ζει στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Η συζήτηση με  τον Γιώργο Στάθη θα διεξαχθεί μέσα από τις σελίδες του Public στο FacebookYouTube και blog, και θα αποδοθεί και στη νοηματική γλώσσα.

«Πάστα Σεράνο»,Τάκης Ζαχαράτος (Εκδόσεις Διόπτρα)
Πέμπτη 17/6 και ώρα 19:30 | @Public FB

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας οδηγεί με το πρώτο του μυθιστόρημα στα άδυτα της ψυχής του Άγγελου που μόλις ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί μετά από 20 χρόνια φυλακή. Για αυτά και άλλα πολλά θα μας μιλήσει την Πέμπτη 17/6 στις 19.30. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Ο Κύριος Τέλειος», Θανάσης Χειμωνάς (Εκδόσεις Πατάκη)
Τρίτη 22/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Την Τρίτη 22/6 στις 19:00, ο Θανάσης Χειμωνάς συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα για το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ο Κύριος Τέλειος». Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης